Citește în 5 min 17 May 2021

Ziua Copilului – Haine și accesorii pentru cei mici

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Ziua Copilului se apropie. Te-ai gândit deja ce surpriză îi vei face mititelului din viața ta? Dacă surpriza la care te-ai gândit este una vestimentară, te invităm să afli care sunt cele mai inspirate cadouri pentru această ocazie: tendințele în modă se potrivesc și pentru cei mici, nu numai pentru adulți.

O lume a supereroilor

Copilul tău are idoli precum Mickey Mouse, Snoopy, gașca Looney Tunes, anime-uri sau alte personaje Disney? Poți alege un cadou pe gustul lui ținând cont de preferințele sale. Ai foarte multe opțiuni: poți alege fie un tricou sau hanorac cu imprimeul personajului său preferat sau un accesoriu drăgălaș, cum ar fi o șapcă.

Trendy și confortabil

Dacă ai un copil hiperactiv care adoră să petreacă mult timp pe-afară, surprinde-l cu un set de trening confortabil. Treningul nu trebuie să fie doar util ci și atrăgător, să se simtă invincibil atunci când îl poartă. Micii aventurieri vor aprecia pantalonii cu multe buzunare, confecționați din materiale ușoare, iar încălțămintea sportivă trebuie să fie la fel de ușoară, să se potrivească cu stilul lor activ de viață.

Cu gândul la vacanța de vară

Mult așteptata vacanță nu trebuie să îi ia pe nepregătite. După un an școlar dificil și plin de incertitudini, micuții s-ar bucura să primească haine pe care să le poarte în această vacanță la care visează de atâta timp. În funcție de planurile voastre de concediu, te poți orienta către accesorii de vară precum ochelari de soare, șepci și pălării pentru a-i proteja de razele soarelui uneori prea agresive. Dacă plănuiți să mergeți des în excursii scurte de o zi sau două, te poți gândi la un ghiozdan colorat în care să își țină lucrurile personale pe parcursul drumețiilor. Pentru zilele petrecute la plajă, poți răsfoi și oferta de costume de baie pentru cei mici, șlapi și sandale. Pe lângă aceste articole indispensabile, găsești pe site-ul nostru și accesorii complementare cum ar fi prosoape de plajă, căști de protecție pentru înot sau ochelari speciali pentru înot. Și nu în ultimul rând, îi poți cumpăra haine din materiale naturale și vaporoase precum rochițe, tricouri sau pantaloni scurți pe care să le poarte atunci când ieșiți la plimbare în fiecare seară răcoroasă de vară.

Opțiunile brandurilor internaționale

Brandurile de top nu uită de moda pentru cei mici și propun noi colecții în fiecare sezon, în acord cu tendințele actuale. Dacă ai un copil preocupat de hainele sale, care acordă o atenție deosebită atunci când îl îmbraci, îi poți face o bucurie alegând haine de la brandurile pe care el le cunoaște și le place. Combinația de jeanși cu tricou rămâne opțiunea cea mai la îndemână pentru zilele interminabile în care iese la joacă. Majoritatea copiilor apreciază culorile intense, așa că poți arunca o privire peste modelele neon sau cu imprimeuri florale, viu colorate. Rucsacurile și gentuțele celor mici pot fi încă o opțiune de cadou foarte potrivită, mai ales dacă au logo-ul brandului pe care ei îl recunosc.

Citește alte articole