Cum te îmbraci în funcție de siluetă – tipul W

Porți o mărime ceva mai mare, ai șoldurile late, umerii la fel și nu deții acea scobitură în talie la care multe femei râvnesc. Tipul tău de siluetă în abecedarul nostru este W. Află ce ținute ți se potrivesc și urmează sfaturile noastre pentru a te simți mai bine în pielea ta!

Forma W poate fi definită printr-un simplu “stand-up!”. Acest tip se caracterizează prin umeri și șolduri de aceeași lățime, sâni mari și lipsa scobiturii în talie. În plus, putem distinge cele două versiuni: atletică (cea dezvoltată în urma practicării unui sport de performanță precum înotul) și forma simplă. Tipul W este dificil de stilizat. Cu toate acestea, cu instrucțiunile adecvate, poți arăta minunat și îți poți accentua toate punctele forte – umerii bine definiți, decolteul generos sau picioarele frumoase. Stiliștii noștri îți vin în ajutor în acest sens într-un nou articol din seria ”Cum te îmbraci în funcție de siluetă”.

Ce ar trebui să poarte silueta W?

Silueta W are un bust generos pe care nu ar trebui să îl ascundă. Colierul în formă de V va fi un aliat aici – slăbește partea superioară a figurii și evidențiază frumos claviculele. De aceea, stilistul a ales o rochie-plic pentru modelul nostru, a cărei tăietură aduce un plus de luminozitate întregii figuri. Un alt truc este jacheta scurtă care, împreuna cu centura rochiei, accentuează vizual talia. Într-o clipă se creează o clepsidră!

1.Rochie, Morgan   2.Jachetă, Tally Weijl   3.Pantofi, Steve Madden

Ce altceva nu ar trebui să lipsească din garderoba ta? O jachetă scurtă de denim care să se potrivească pe cât mai multe stiluri. Completată cu o rochie maxi, din nou creează optic o talie. Nu uita să îți menții încheieturile vizibile – cel mai subțire punct al întregii siluete trebuie să fie afișat.

1.Rochie, Vila   2.Jachetă, Mango   3.Poșetă, Answear   4.Sandale, Wrangler

Silueta W se poate lăuda cu picioare frumoase, de aceea blugii strâmți sunt cea mai bună alegere aici. Împreună cu un tricou cu decolteul în V și o jachetă cu mâneci suflecate, ele par a fi combinația optimă. Dacă silueta ta este W dar mai micuță, îți poți permite un imprimeu pe sacou. În cazul unui profil W mai mare, este mai bine să alegi haine într-o singură culoare. De asemenea, împrietenește-te cu tocurile cui înalte, poartă-le atât cu rochii, cât și cu pantaloni.

1.Sacou înflorat, Mango   2.Pantaloni albi, Answear   3.Pantofi, Solo Femme   4.Tricou alb, Medicine

Author: Georgiana Pana