Citește în 4 min 05 Mar 2019

De ce bărbații ar trebui să profite de Final Sale?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Final Sale a intrat în ultima rundă de reduceri. Deși majoritatea produselor reduse sunt pentru sezonul de iarnă, ai fi surprins să afli câte lucruri poți să îți iei la prețuri mult mai mici și pe care să le poți purta și primăvara ?

Nu este chiar așa de plăcut să îți cumperi haine pentru iarna viitoare. Cum să aștepți atât de mult până să te bucuri de lucrurile noi? Te vei plictisi de ele numai văzându-le în dulap. Tocmai de aceea, îți vom dezvălui câteva mici secrete ca să te bucuri mai mult de reducerile de final de sezon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum este cel mai bun moment pentru a-ți cumpăra articolele care nu se demodează niciodată, acele elemente standard ale unei garderobe masculine. Prețurile nu vor fi niciodată mai mici decât acum, când discount-urile ating cote de până la 77%. Vezi aici selecția de Final Sale >>>

Jachete de primăvară

Fie că vorbim de geci de piele sau de fâș, aceste jachete subțiri de primăvară se regăsesc și ele în oferta de reduceri.

Iată câteva sugestii:

1.Calvin Klein   2.Guess Jeans    3.Premium by Jack&Jones   4.G-Star Raw   5.Tommy Jeans

Cămăși 

Dacă porți cămașă albă numai la ocazii speciale, normal că nu va fi nevoie să îți umpli șifonierul cu mai multe. În schimb, cămășile în pătrățele și carouri sunt foarte versatile, pot fi purtate atât cu jeanși pentru un look smart-casual, cât și cu pantaloni eleganți pentru un eveniment ceva mai sofisticat. Indifererent de model, este foarte bine să ai mai multe cămăși în garderobă.

Uite ce modele sunt acum la super prețuri de Winter Sale:

1.Tommy Jeans   2.Medicine   3.Pierre Cardin   4.Calvin Klein Jeans   5.Pepe Jeans

Jeanși de calitate

Dacă ești un fan înrăit al denimului (și bănuim că ești, cine nu este?), acum este momentul perfect pentru a-ți achiziționa o pereche de blugi de calitate, de la o marcă recunoscută pentru acest tip de articole. Aceștia reduc foarte mult prețurile blugilor din colecția trecută, însă calitatea lor este aceeași întotdeauna. Vezi mai jos câteva sugestii:

1.Wrangler   2.G-Star Raw   3.Tommy Hilfiger   4.Lee   5.Calvin Klein Jeans

Casual Outfit

Un hanorac nou va fi întotdeauna binevenit. Mai ales că acum este momentul când are cel mai mic preț comparativ cu restul anului. Astfel de articole le vei putea purta oricând, chiar și vara dacă mergi la munte, seara îți va fi foarte folositor un hanorac sau o bluză de trening. Tot ceea ce trebuie să știi este că o bluză de calitate își va merita investiția pe termen lung.

1.Mustang   2.Tommy Jeans   3.Under Armour   4.Fila   5.Calvin Klein Jeans

Ai fi surprins câte tricouri sunt la reducere de Final Sale. Să mai menționăm unde se pot purta un tricou? Cu siguranță nu mai e nevoie, toată lumea știe că este elementul principal în garderoba unui bărbat.

1.Calvin Klein Jeans   2.Tommy Hilfiger   3.Joop!   4.Tommy Jeans   5.U.S. Polo

Sneakerși

Gata cu hainele, să trecem și la altă categorie. Încălțămintea sport și-a schimbat funcția cu mulți ani în urmă și nu mai este purtată numai de către sportivi. Sigur ai și tu o pereche preferată, dar crezi că nu vei aveva nevoie și de o altă pereche, poate de altă culoare, alt brand? Reține: sneakerșii vor fi aceiași indiferent dacă îi cumperi iarna sau vara, însă la prețuri atât de mici nu îi vei mai găsi și altădată.

1.Adidas Originals   2.Levi`s   3.Nike   4.Calvin Klein Jeans   5.Converse

Accesorii All-Season

Prin accesorii all-season înțelegem ceasuri, rucsacuri sau curele. Întradevăr, acestea nu își schimbă foarte mult prețurile față de următoarea perioadă de reducere din vară, tocmai pentru că sunt accesorii nemuritoare, însă merită să le achiziționezi acum decât în perioada aprilie-iunie. Asigură-te că ai ochelarii de soare asigurați pentru zilele călduroase de vară, sau că ți-ai cumpărat deja rucsacul pentru călătoriile tale.

1.Curea Diesel   2.Ochelari Ray-Ban   3.Portofel Calvin Klein Jeans   4.Ceas Nautica   5.Geantă Reebok

Citește alte articole