Citește în 3 min 16 Oct 2023

Descoperă puterea feminină într-o nouă colecție Answear.LAB

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Femeile sunt supereroii de zi cu zi și luptătoarele cele mai aprige atunci când își propun ceva. Descoperă-ți puterea feminină cu cea mai recentă colecție Answear,LAB, The Power of Woman, unde provocările modei devin un reper pentru dezvoltarea încrederii în sine și a stilului unic.

Hotărâtă, conștientă de propria ei valoare și încrezătoare în sine – aceasta este femeia Answear.LAB. Ea este un adevărat arhitect al vieții sale, creându-și cu îndrăzneală propria realitate. Ea își urmărește fără oprire scopul, indiferent dacă poartă un costum bărbătesc sau o rochie din paiete. Își prețuiește cu tandrețe supereroul interior, pentru că știe că forța feminină este cel mai mare atribut al ei.

Answear.LAB s-a străduit întotdeauna să exploreze esența feminină dincolo de modă, iar cele mai recente stiluri ale sale sunt o expresie a acestei pasiuni. Answear.LAB nu numai că evidențiază frumusețea fiecărei femei, dar îi celebrează și puterea. Învinge stereotipurile, convingând că feminitatea este o combinație între sensibilitate, carismă, o încredere în sine incredibilă și capacitatea de a depăși orice obstacol.

Fiecare femeie are o superputere interioară. Deși suntem adesea galaxii formate din experiențe, scopuri și dorințe diferite, ne unește puterea și curajul enorm cu care trecem prin viață. Answear.LAB vrea să ofere tuturor femeilor încredere în sine prin modă. De aceea, în colecția The Power of Woman, ne-am concentrat pe power outfit în design atemporal.

Agnieszka Pruchnik, Brand Director Answear.LAB

The Power of Woman by Answear.LAB

Colecția The Power of Woman este o blenduire a modei atemporale cu trendurile actuale. Este feminină, curajoasă și inspirațională. În noua colecție vei găsi clasica rochie neagră din satin accesorizată cu puf delicat, dar și un costum masculin bleumarin sau o salopetă cu un print ce te duce cu gândul la cosmos. Stilurile adoptate combină diverse texture și materiale ce se regăsesc atât în moda feminine, cât și în cea masculine. Culorile joacă un rol important în povestea noii colecții: negru, albastru regal, albastrul cerului și culoarea lavandei reprezintă metamorfoza puterii interioare a femeii. Puternicele culori sunt echilibrate cu tonuri calme de gri, prezente mai ales pe paltoane și jachete.

Feminitate, putere și curaj sunt cele trei cuvinte care definesc colecția, acest mix fiind sugerat și din alăturarea unor attribute total opuse, cum ar fi tricotul cu materialele fluide și sclipici sau croiuri largi cu cele mulate. Articolele statement precum fusta din piele sau paltonul kaki sau cobalt se corelează perfect cu rochia mov deschis si topurile transparente. Accente proeminente precum cataramele apar atât în accesorii cât și pe încălțăminte. În cazul hainelor, accentele pot fi văzute pe bluzele transparente și gecile ramones. Answear.LAB este convins că în fiecare dintre aceste ținute, o femeie își va descoperi puterea interioară.

Citește alte articole