Citește în 4 min 01 Nov 2023

Redescoperă-ți stilul și puterea feminină. Propuneri de styling din partea Answear.LAB

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Moda este una din uneltele care ne ajută să ne dezvoltăm stima de sine. Cu ajutorul unor stylinguri care să se potrivescă personalității noastre, nu doar că ne simțim minunat, ci ne și descoperim puterea feminină interioară. Vrei să te simți mereu încrezătoare și mulțumită de cum arăți? Inspiră-te din stilurile abordate în colecția Answear.LAB, The Power of Woman.

Femeile sunt supereroii de zi cu zi și războinicii pentru care nimic nu este imposibil. Fie că poartă un costum perfect croit sau o rochie cu paiete, ele sunt necruțătoare în urmărirea obiectivelor lor. Își hrănesc cu tandrețe puterea interioară pentru că știu că este cel mai mare atribut al lor.

Prin colecția The Power of Woman, Answear.LAB evidențiază frumusețea fiecărei femei și le celebrează puterea, subliniind că sensibilitatea, carisma, încrederea în tine și capacitatea de a depăși obstacolele alcătuiesc atributele feminității. Gama largă de produse vă permite să creați un look unic pentru orice moment al zilei sau diferite provocări. Tu decizi ce fel de femeie ești.

The evening romantic

Te pregătești să ieși cu prietenii? Sau poate cauți look-ul perfect pentru o seară de întâlnire? Indiferent de ocazie, vei arăta grozav într-o rochie lungă cu paiete, având pliuri, o fantă seducătoare și un decolteu rotund clasic. Asortează rochia cu o pereche de stilettos confortabili și bijuterii elegante pentru a te evidenția în mulțime.

Pentru adeptele croielilor simple, recomandăm rochia din tricot subtire, elastică, cu mâneci 3/4 și decolteu adânc. Talia elastică îți va pune în valoare talia pentru ca întreg look-ul să arate ușor și feminin.

Daca nu ești adepta rochiilor, optează pentru pantaloni negri din paiete. Asigură-te că îi combini cu o bluză cu bretele, un blazer și tocuri stiletto clasice negre. Un sacou oversize mov cu revere clasice și umeri căptușiți va completa perfect ținuta. Acest sacou se potrivește și cu o pereche de pantaloni largi, cu talie înaltă, în aceeași culoare. Pentru ocazii speciale, poartă o cămașă albă pe dedesubt și completează look-ul cu o cravată feminină.

A lover of everyday fashion

„Moda este o declarație a propriei libertăți”, a spus Anna Dello Russo, jurnalist italian de modă și redactor-șef la Vogue Japan. Stylingul de zi cu zi ne permite să ne exprimăm personalitatea și stilul unic. Pentru pasionatele modei de zi cu zi, Answear.LAB propune stiluri în tendințe.

Pantalonii din material neted și elastic se vor dovedi o alegere ideală în zilele reci. Croiala potrivită și talia înaltă subliniază linia naturală a siluetei. Combinați cu un pulover din tricot moale și o jachetă de piele, acest outfit reprezintă un combo perfect de toamnă.

Un element indispensabil al fiecărei garderobe de toamnă este paltonul. Este perfect atât pentru ținute casual de zi cu zi, cât și pentru ținute de seară. Paltonul din colectia The Power of Woman este un astfel de model. Fabricat din 70% lână, îți va ține de cald când este frig și te va răcori când temperatura crește ușor, lâna având proprietăți de termoreglare. Va arăta grozav cu o helancă, un pulover sau cu o cămașă clasică cu guler.

Femeia puternică și rebelă din colecția The Power of Woman

Pielea nu se demodează niciodată. Este un material atemporal care se combină perfect cu o varietate de țesături, texturi și croieli. Acest material completează atât o ținută elegantă, cât și un look îndrăzneț de zi cu zi. Prin urmare, se potrivește fiecărei femei care își exprimă încrederea și determinarea prin modă.

Cum creezi un look rebel cu colecția The Power of Woman? Poti alege o rochie din imitatie de piele cu centură în talie și o poți combina cu cizmele cu platformă trendy din acest sezon. O fustă midi plisată, evazată, va avea un efect la fel de interesant. Adaugă un tricou gros sau un jumper și cizme cu influențe rock și vei cuceri fiecare privire.

Citește alte articole