Citește în 3 min 01 Mar 2024

Frumusețea extraordinară a legăturii dintre femei prin colecția Sisterhood Treasure

Autor: Cristina
Timp de citire 3 min

În cea mai recentă colecție, Answear.LAB îmbracă femeile într-un stilul unic, aducând în atenție frumusețea legăturii dintre acestea. Sisterhood Treasure este o colecție dominată de piese vestimentare pline de personalitate, evidențiate prin stiluri diferite – de la costume din piele până la seturi de îmbrăcăminte asortate și rochii lungi. Ținutele sunt completate și de bijuterii lucrate manual din pietre naturale

O colecție tribut dedicată legăturii dintre femei

Sisterhood Treasure este o colecție nouă a brandului Answear.LAB. Piesele vestimentare care au fost create din dragoste pentru femei și pentru modă, sunt un punct de plecare pentru povestea care a stat la bază: legătura și sprijinul dintre femei. Mesajul colecției se regăsește în fiecare creație prin culorile alese, tipul de croială și, de asemenea, prin cele mai mici detalii.

.

Viziunea brandului  este ilustrată în campania Sisterhood Treasure de două surori extraordinare: top modelul Monika „JAC” Jagaciak și talentata atletă Anna Jagaciak. Relația lor apropiată și sinceră este pusă în valoare prin portretele similare, care ne duc cu gândul la acele fotografii-amintiri adunate de-a lungul vieții. Simbolul feminității care conectează fotografiile este Amarilisul (Amaryllis), o floare care elogiază mândria feminină, determinarea și frumusețea.

În colecția Sisterhood Treasure fiecare femeie va găsi atât o interpretare a ultimelor tendințe din modă, cât și o viziune inspirațională și puternică dedicată susținerii între femei. „Ne dorim ca femeile să se simtă puternice și frumoase purtând ținutele de la Answear.LAB și în același timp, le încurajăm să construiască relații bazate pe încredere și înțelegere” – spune Agnieszka Pruchnik, brand director Answear.LAB.

Sisterhood Treasure: Minimalism, eleganță și feminitate

În colecția Sisterhood Treasure predomină îmbrăcămintea plină de atitudine, fiind pusă în valoare prin costume din piele, trenciuri și rochii lungi. Stilul abordat este modern și minimalist. Amintește de stilul scandinav dar este combinat cu elemente feminine și romantice, evidențiate prin transparențe și flori supradimensionate.

Culorile nude și gri din gama cromatică a colecției primesc ca accent nuanțe de roșu aprins, care simbolizează curajul, precum look-ul emblematic al lui Valentino și negru atemporal. Prin completarea acestor culori cu tonuri neutre și alb, care sunt asociate cu începutul primăverii, paleta de culori a colecției Sisterhood Treasure reflectă diversitatea și profunzimea experienței feminine., descrie Sylwia Jaskulska, designerul Answear. LAB.

Estetica colecției Answear.LAB este completată de simboluri florale și geometrice. Structurile și texturile materialelor precum șifonul creponat, taftaua, accentele de patină cu aspect vintage și florile 3D atrag atenția și definesc aspectul care nu poate trece neobservat. Ținutele sunt completate de accesorii expresive, precum pantofi cu toc înalt, curea pe gleznă și călcâi decupat, ca în prezentările Gucci sau Saint Laurent.

Bijuterii realizate manual cu pietre naturale

 Pentru prima data în istoria brandului, Answear.LAB lansează o colecție de bijuterii lucrate manual. Cu aceste accesorii, femeile vor putea să își evidențieze în stil unic ținutele, dar și personalitatea.

Pietrele naturale, deși sunt similare, diferă ca formă, culoare, strălucire și au simboluri diferite. Colecția Sisterhood Treasure folosește în designul bijuteriilor trei pietre naturale, care definesc perfect conceptul principal.

Alegerea lor nu este întâmplătoare. Pietrele adaugă putere, sprijin și energie pozitivă oricărei femei care le va purta. Turmalina neagră este un mineral cu o culoare profundă, care oferă rezistență și protecție. Granatul roșu transmite curaj și speranță. Cristalul de piatră, pe de altă parte, transmite ideea de putere, stabilizează energetic și ne ajută să ne bucurăm de armonia interioară.

Aceste bijuterii completează perfect ținutele colecției Sisterhood Treasure, în care fiecare piesă vestimentară face parte dintr-o poveste atent planificată.

.

Citește alte articole