Citește în 4 min 19 Mar 2024

Tendințele primăverii inspirate de colecția Sisterhood Treasure

Autor: Cristina
Timp de citire 4 min

Primăvara este perioada dedicată schimbărilor, inclusiv celor din garderobă. Cauți stiluri noi, culori și materiale care să îți ofere încredere și să-ți reîmprospăteze stilul vestimentar? Aruncă o privire peste propunerile sezonului de primăvară 2024 de la brandul Answear.LAB.

Martie este momentul perfect pentru a-ți defini look-ul de primăvară. Zilele calde și însorite sunt motivația perfectă pentru a schimba elementele esențiale din garderobă spre a le înlocui cu ținute care se potrivesc tendințelor actuale. Cu hainele din noua colecție în ediție limitată Sisterhood Treasure de la Answear.LAB poți crea o ținută perfectă pentru primăvară.

.

Îmbrăcăminte cu personalitate

Un trend care a dominat în 2023 și a revenit în forță în 2024 este îmbrăcămintea cu personalitate. Acest stil este inspirat din garderoba masculină și este asociat cu piese vestimentare clasice. Include cel mai adesea sacouri cu umeri supradimensionați, costume, fuste midi și cămăși. Paleta cromatică este dominată de culori neutre cu accente de negru, bleumarin, gri și alb.

Acest stil vestimentar sporește stima de sine a femeilor și încrederea în forțele proprii. De asemenea, adaugă și un plus de atitudine. Poartă un costum croit perfect siluetei tale, asortează o jachetă supradimensionată cu pantaloni largi sau alege o rochie maxi perfect croită pe corpul tău, care să-ți pună în valoare atuurile. Îmbrăcămintea cu atitudine este un stil definit și de materialele de bună calitate. În țesături precum bumbac, mătase, piele sau viscoză te vei simți puternică și încrezătoare.

Tendințe primăvară 2024: Bej neutru și roșu energic  

Culorile în tendințe pentru sezonul următor sunt o adevărată sursă de inspirație. Roșul energic este prezent în tendințe, atât ca element de styling, cât și în look-uri complete. Ținutele în roșu total au fost prezentate pe catwalk, sunt purtate de vedete și se regăsesc deja în moda străzii. Dacă vrei să le urmezi exemplul, alege ținute într-o singură nuanță de roșu. Poți schimba aspectul monocrom adăugând accesorii bej în tendințe, cum ar fi o pereche de pantofi clasici sau o geantă de mână.

Roșul arată foarte bine și în elementele vestimentare de bază. Alege un item roșu intens – o salopetă, o pereche de pantofi, pantaloni sau o fustă – în combinație cu tonuri neutre de primăvara. Culorile puternice arată grozav cu bej deschis dar și cu ocru. Asortează roșu aprins cu nuanțe neutre și cu siguranță vei ieși în evidență din mulțime.

Minimalism modern

După ce a dominat în topul trendurilor multă vreme, moda anilor 2000 face loc minimalismului modern. Tendințele pentru această primăvară mizează, așadar, pe linii curate și croieli relaxate, în care ținutele vor arăta elegante, dar purtabile și în timpul zilei. Pantalonii lungi cu talie înaltă sunt un exemplu al acestor propuneri. În partea de sus pot fi asortați cu un top simplu – top decupat, maiou, tricou clasic alb și negru sau cu o cămașă potrivită la culoare.

Minimalismul iese în evidență prin croieli clasice, așa că poți adăuga o jachetă oversized alb, bej sau negru ținutelor tale de primăvară. În privința rochiilor, în acest sezon vor fi la modă rochiile mini și maxi. Ambele piese vestimentare ar trebui să aibă o croială lejeră, care să îmbrățișeze corpul, dar să nu restricționeze mișcarea.

Tendințe primăvară 2024: accesorii la modă

Balerinii revin la modă, în special modelele retro în stil Mary Jane, care îmbină perfect confortul cu eleganța. În plus, sunt stilați, versatili și suficient de eleganți pentru a fi purtați la ocazii diferite. Balerinii lăcuiți cu toc sunt o altă optiune interesanta. Adaugă o notă de lejeritate și alungesc silueta, așadar acești pantofi sunt un must-have în acest sezon.

Noi surse de inspirație pentru ținutele primăverii pot fi găsite și în bijuterii. Cele mai căutate în sezonul următor vor fi bijuteriile realizate dintr-o combinație de aur și argint – completează perfect ținutele discrete. Primăvara vor fi în centrul atenției lanțurile industriale – elemente cheie în designul colierelor, brățărilor, dar și al cerceilor. În privința bijuteriilor la modă, vom căuta motivele care se referă la natură. Vor fi la modă bijuteriile cu pietre naturale și cele decorate cu elemente care amintesc de floră și faună.

.

 

 

Citește alte articole