Citește în 2 min 28 Feb 2022

No shame. No fear. – mesaj special din partea colecției answear.LAB

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Acum câteva săptămâni, în timpul creării noii noastre colecții, eram siguri că „No Shame” va fi despre puterea femeilor și lupta lor în a schimba rolul femeii în societate. Dintr-odată am fost șocați de evenimentele tragice din Ucraina la care nu ne așteptam să fim martori. Ne-am dat seama că nu numai femeile trebuie să fie puternice în această perioadă, ci întreaga populație.

Sasha Sidorenko, imaginea colecției answear.LAB „No shame. No fear.”, a căpătat un nou rol cu ​​o semnificație mult mai mare decat a fost planificată la început.  Colecția ”No shame. No fear.” Este despre puterea oamenilor greu încercați, care trebuie să facă față amenințărilor de viață și de moarte.

În 2022 suntem mai conectați cu lumea din afara țării noastre mai mult ca oricând și știm că nu suntem neputincioși, putem face ceva pentru poporul ucrainean. Am luat decizia de a dona tot profitul din vânzarea colecției limitate ”No shame. No fear.” către Organizația Crucea Roșie din Ucraina, #helpforUkraine.

Fiecare secundă de întârziere contează acum mai mult ca oricând, de aceea am donat deja 50.000 USD către Organizație. Pe parcursul următoarelor zile, vom dona în continuare fiecare sumă provenită din vânzarea colecției ”No shame. No fear.”.

 

Campania se va desfășura concomitent în 10 țări și va transmite același mesaj important, de a dona către Organizația #helpforUkraine. Pe Sasha Sidorenko, imaginea colecției, ați mai văzut-o în reclama noastră TV din toamna lui 2021. Este originară din Ucraina, iar din 2014 s-a stabilit definitiv în Polonia. Este multiplă campioană la box și câștigătoare a Cupei Mondiale la Kickboxing. Pe lângă faptul că a înființat un club pentru a pregăti următorii campioni în lumea boxului, Sasha se preocupă foarte mult și de familia ei, considerând că familia este de neînlocuit.

În povestea colecției noastre, imaginea ei a căpătat un nou sens: Sasha devine un simbol al luptei, al curajului și rezistenței și, cel mai important, al SPERANȚEI.

Pe 5 martie, Sasha își va apăra titlul de campion în ringul de box, însă pentru ea, va fi mai mult decât un simplu meci.

Citește alte articole