Citește în 4 min 10 Sep 2021

Maria Popovici – Ambasador al colecției GIRL POWER

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Maria Popovici este stand-up comedian și încântă oamenii cu felul ei vesel de a fi de câțiva ani buni. Este cunoscută pentru naturalețea sa și ambiția de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Înainte de a lansa colecția Girl Power, ne-am gândit foarte bine pe cine dorim să alegem ca ambasadori ai colecției. De ce am ales-o pe Maria? Vă lăsăm pe voi să trageți această concluzie, după ce citiți interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate pentru lansarea colecției Girl Power 🙂  

Maria, ești o sursă de inspirație pentru multe femei. Cum reușești să fii atât de plină de energie?

Sunt? Parcă nici nu îmi vine să cred. Am destul de multe insecurități și eu, majoritatea legate de carieră, de talent, de skill-uri și de ceea ce scot pe gură în general. Trebuie să admit că nu sunt tot timpul așa plină de energie dar asta e ceea ce vreau să ofer oamenilor care mă urmăresc, o stare de bine. De-aia m-am facut stand-up comedian, pentru atmosfera incredibilă care se creează într-o sală la un show live, pentru ceea ce simte publicul și ce iți dă înapoi, pentru că râsul e vindecător.

Fiind implicată în atâtea activități profesionale și personale, cum reușești să ai grijă de tine? Găsești timp liber doar pentru tine? Ce activități te relaxează și te împlinesc în același timp? Ce le recomanzi femeilor care spun că nu reușesc aibă timp pentru ele?

Recunosc că găsesc destul de greu timp pentru mine, mai ales în perioadele aglomerate, dar cu trecerea timpului am învățat că trebuie să mai refuzi proiecte și să îți faci timp pentru tine, pentru familia ta și pentru prieteni. Banii sunt foarte necesari pentru a avea o viață liniștită dar nu sunt cei mai importanți, așa că odată ce am crezut cu adevarat în asta, am renunțat la lucruri materiale inutile și am caștigat timp. Sună ca un clișeu, dar timpul e cel mai de preț lucru pe care îl avem. Mă relaxează să alerg în parc dimineața devreme, mă relaxează să citesc o carte bună, să văd un film sau un serial ușurel și amuzant și să gătesc pentru prietenii mei, e una din activitățile mele preferate. Recomandarea mea, fetelor, e să găsiți momentele în care să vă puneți pe voi pe primul loc. Nu face rău nimănui, dimpotrivă, dacă tu ai o stare de bine, o  vor avea și cei din jurul tău.

Reflectând asupra vieții tale de până acum, ce te-a învățat fiecare etapă vieții? Care sunt lucrurile care contează cu adevărat in viață?

Fiecare etapă mi-a aratat ceva diferit. Am învățat din momentele grele că indiferent cât de multe piedici ți se vor pune în viață, vei reuși în final dacă nu renunți. Asta e ceva care sună înălțător, dar în realitate e greu, e frustrant. Am învățat, de asemenea, că poți fii tu, așa cum ești, autentic, că nu e nevoie să îți ceri scuze și că opinia altora e aproape întotdeauna egală cu zero, atăt timp cât nu sunt în bocancii tăi. Dacă nu faci niciun rău nimănui, trăiește-ți viața așa cum vrei! Iar lucrurile care contează cu adevărat în viață nu sunt materiale. Sunt momente, sunt sentimente, sunt oamenii de lângă tine.

Cum te-au influențat femeile din viața ta? 

Am avut noroc să cunosc femei puternice, deștepte și independente, femei cu carieră, femei cu simțul umorului și am crescut langă niște exemple puternice care m-au făcut, în mare parte, omul care sunt azi. M-au influențat pentru că am vrut să am viața pe care o aveau ele, să trăiesc cu libertatea cu care au trăit. Poveștile lor m-au inspirat și n-am fost niciodată tentată să mă pierd în mulțime sau să mă încadrez în standarde și reguli obositoare dictate de o societate lipsită de personalitate.

Pentru tine ce reprezintă fericirea?

Fericirea e în lucrurile simple. Eu sunt fericită uneori când afară plouă și stau la mine în bucătărie și fac o supă. Atât timp cât ai liniște sufletească și sănătate, fericirea e peste tot, trebuie să o vezi.

Ce sfat le oferi femeilor care sunt în momentul în care se descoperă și încearcă să-și găsească drumul în viață?

Să rămână focusate, să nu spună tuturor ce au de gând să facă și să se mai ierte din când în când, că nu suntem făcuți să fim perfecți.

Colecția Girl Power se adresează femeilor puternice și celor care au nevoie de un mesaj de susținere din exterior. This Girl Can! Repetă-ți în oglindă acest lucru în fiecare zi și vei vedea cum viața se poate îmbunătăți doar din atâta lucru :-).

Tot profitul obținut din vânzarea colecției Girl Power este donat către Confederația Națională de Antreprenoriat Feminin din România.

Citește alte articole