Citește în 3 min 04 Dec 2023

O poveste despre modă și femeia modernă. Answear.LAB – Focused and Fabulous

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Viața femeilor în lumea modernă este rapidă și intensă. Ne aflăm într-o permanentă căutare a unei cariere, a realizării viselor și a luptei pentru un sentiment de împlinire, sfidând adesea așteptările societății. Answear.LAB subliniază, cu noua colecție Focused and Fabulous, că fiecare femeie are nevoie de un moment din viața ei în care să se poată opri, să-și asculte vocea interioară și să aibă grijă de propriile nevoi – și de cele fashion.

Mamă, soție, prietenă, șefă, colegă de muncă – femeile îndeplinesc mai multe roluri simultan în fiecare zi. În goana îndatoririlor, ele uită deseori să-și ia un moment pentru a-și trage sufletul și a începe să savureze viața de zi cu zi. În cea mai recentă colecție Answear.LAB, Focused and Fabulous, subliniem cât de important este pentru o femeie să aibă un moment în care să se oprească din goana zilnică și să se concentreze pe deplin asupra ei însăși. Moda joacă un rol important în acest proces.

În ținutele Answear.LAB, femeile se pot simți ca și cum ar fi pe un podium de modă, indiferent dacă își petrec timpul acasă, la birou sau se dedică activităților lor preferate. Dorim să le însoțim în crearea unui stil propriu, unic, astfel încât să-și poată extrage energie din aceste întâlniri personale cu moda, pe care ulterior o va oferi lumii.

Agnieszka Pruchnik, Brand Manager Answear.LAB

La sesiunea foto pentru colecția Focused and Fabulous a participat Kamila Szczawińska, un model carismatic care a cucerit podiumurile celor mai renumiți designeri din lume. Sesiunea de foto a fost însoțită și de un videoclip în care Kamila Szczawińska transpune spectatorul într-o poveste despre cea mai recentă colecție. În videoclip, stilurile colecției Focused and Fabulous sunt împletite cu o poveste emfatică despre feminitate.

 

Am țesut o poveste despre femeia modernă, conștientă de punctele sale forte și slabe, împacată cu viața sa, mulțumită și concentrată pe ceea ce este cel mai important pentru ea”, adaugă Agnieszka Pruchnik, Brand Manager Answear.LAB.

Focused and Fabulous: revenirea tendințelor din anii ‘90

Colecția cuprinde croieli feminine bazate pe tendințele globale. Aceasta include paltoane clasice, dar și haine de blană artificială în nuanțe de bej și maro. Rochiile cu imprimeuri florale și cu umărul gol joacă un rol major atât în ​​ținutele de zi, cât și în cele de seară. În plus, în această colecție vei găsi de asemenea cămăși cu centură în talie, pantaloni evazați eleganti, dar și modele atemporale cu croi drept.

Culorile colecției sunt în principal o combinație de roșu și negru. Fuziunea culorilor, specifică anilor 1990, a fost până de curând prezentă, dar fără să fie în focus. Acum este în topul tendințelor modei din acest an, la fel ca și look-ul total roșu, stilizat în diverse forme – rochie și jachetă, costum de damă sau salopetă. Laitmotivul detaliilor și imprimeurilor este floarea de  trandafir. Unele dintre modele sunt inspirate din culorile unei grădini pariziene, altele sunt expuse într-un desen liniar.

Materialele predominante în colecție sunt pielea și imitația de piele, dar apar și țesături satinate și tricotaje plăcute la atingere pentru a te încălzi în zilele friguroase de iarnă. Completarea look-ului Focused and Fabulous se face prin bijuteriile statement: cercei atrăgători, inele mari cu motive florale și panglicile cu fundă sunt doar câteva dintre propunerile de la Answear.LAB.

Citește alte articole