Pentru o vară în trend, vezi noua colecție Violet Kiss, marca Answear

ținută Violet Kiss

O combinație de nuanțe violet, un amestec inspirat de print-uri și modele aerisite, perfecte pentru vară – e momentul pentru o nouă colecție a brand-ului Answear!

Vara vă încurajează să experimentați cu look-ul dumneavoastră, să căutați noi culori și haine care vă vor îmbunătăți stilul, prin care să radiați căldura soarelui. Acesta a fost principalul lucru pe care designerii Answear l-au avut în minte în momentul în care au conceput colecția Violet Kiss. Colecția este despre haine de vară și accesorii, iar originea inspirației stă și în cele mai apreciate trend-uri care se împletesc armonios cu bronzul natural.

ținută Violet Kiss

O altă sursă de inspirație a colecției Violet Kiss a fost culoarea anului 2018 anunțată de institutul Pantone, Ultra Violet. Într-adevăr, creativitatea și viziunea reprezentată de culoarea violet este predominantă în hainele și accesoriile colecției. Colecția brandului Answear nu se limitează la o singura culoare – o gama largă de nuanțe de liliac si violet, cu diferite nivele de saturație, permit fiecărei femei să găsească ceva pentru sine.

ținută Violet Kiss

În colecția Violet Kiss găsim diferite combinații de print-uri, flori delicate și dungi multicolore dispuse în pattern-uri atrăgătoare, precum și amestecuri de stiluri. Violet Kiss propune linii feminine, confortabile, de care te poți bucura mai ales în zilele însorite. Vei găsi pantaloni cu talie mare, culotte largi, pantaloni scurți eleganți, bluze scurte supradimensionate, fuste plisate, salopete aerisite și rochii asimetrice.
Totul este completat de accesorii vibrante: genți de mână din piele care surprind cu o mulțime de culori care se potrivesc perfect îmbrăcămintei tale. Forma genților le dă o notă de versatilitate, iar piele metalică îi permit genții să strălucească la soare. Îmbrăcămintea din colecția Violete Kiss poate fi ușor combinată pentru a crea un aspect casual sau mai formal.

ținută Violet Kiss ținută Violet Kiss

Author: Horatiu Voicu

Better an oops than a what if