STRIPES VIBES – o nouă colecție Answear

18/04/18

Colecția SS18 Stripes Vibes by Answear este combinația perfectă de asimetrii îndrăznețe și design original care transformă cu ușurință vibe-ul garderobei tale pentru a te ajuta să migrezi treptat spre atmosfera și stilul potrivit verii calde.

Pictează acest tablou în minte: cer albastru, sunetul mării, strălucirea soarelui și acea stare de dolce far niente – acea relaxare dulce și fără griji. Acest tablou este inspirația colecției de vară marca Answear, cu numele vibrant de STRIPES VIBES.

Vara aceasta vom vorbi mult despre dungi. Colecția noastră își găsește locul atât în climatul fierbinte al rivierei franceze, cât și sub soarele cald al plajelor italiene. Culorile care trezesc amintirea sau creionează peisaje cu case albe și străzi luminoase: alb, tonuri de albastru, roșu – rodie bogat și savuros și, desigur, culoarea pe care o asociem cu soarele, un galben curat și luminos care se regăsește în toate colecțiile de vară 2018.

Această cromatică de vacanță este împletită cu laitmotivul noii colecții – dungile, un print care a devenit unul dintre cele mai puternice trenduri de-a lungul show-urilor Fashion Week SS18.

Colecția readuce seducătoarele tendințe ale anilor 50 și nebunia frumoasă a anilor 80: umeri goi, decupaje la spate, pantaloni cu talia înaltă, salopete și rochii.

Colecția Stripes Vibes include și fuste, topuri, bluze și costume de baie. Ea propune și un mix de materiale fine, briderii, curele și culori voluptoase – un amestec perfect pentru femeile care vor să își (re)descopere feminitatea și să se joace cu tendințele. Enjoy Stripes Vibes!

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear