Citește în 4 min 28 Jun 2018

Summer Pool Party: 5 piese esențiale pentru o petrecere la piscină

Autor: Anca Toma
Timp de citire 4 min

Ai programată sau chiar organizezi tu o petrecere la piscină? Poate că sun prea exotic, însă nu mai e de mult un plan complicat. Asigură-te că îți pregătești ținuta potrivită, pentru că poate fi un subiect tricky. Iată 5 lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare ca să te simți bine, chic și în largul tău pe marginea piscinei sau, când petrecerea o cere, chiar în apă!

Petrecerile la piscină sunt tot mai populare. Și mai mult decât atât, sunt scuza perfectă pentru a mixa bronzul cu distracția și relaxarea, cu înotul și fotografiile fashionable pe saltele-unicorni și flamingo, înconjurată de băuturi colorate și palmieri. Hai să vorbim despre elementele care compun o ținută perfectă pentru un astfel de scenariu.

Costume de baie 2018 Answear

Costumul de baie

Must-have-ul absolut este clar costumul de baie. Chiar dacă nu ai de gând să înoți în piscină, un costum din două piese sau una va fi util, pardon, va fi ideal! pentru momentele de relaxare pe șezlong. Alegerea coriului perfect depinde de tine, dar poți să-ți armonizezi look-ul cu tematica petrecerii. Costumele de baie dintr-o piesă pot fi combinate cu ușurință cu pantaloni scurți din denim, iar dacă alegi varianta bikini poți purta deasupra o rochie din dantelă sau o tunică lungă.

Costume de baie Answear 2018
1. Costum de baie 2 piese Tommy Hilfiger, 2. Costum de baie 1-piece Desigual, 3. Costum de baie 2 piese Answear, 4. Bikini Tommy Hilfiger

O salopetă scurtă colorată

Practic, salopeta scurtă este costumul tău de super-petrecăreață la piscină. Te vei simți feminină și sexy purtând-o. Printurile exotice, motivele tropicale, dungile=, umerii descoperiți și culorile vii sunt prietenii tăi în acest caz.

Costume de baie 2018 Answear
1. Salopetă Tally Weijl, 2. Salopetă Answear, 3. Salopetă Answear, 4. Salopetă Answear

Rochia Maxi

Dacă salopeta colorată nu e tocmai ruptă din povestea ta, poți oricând să alegi o rochie. Petrecerile la piscină sunt genul de eveniment la care nu trebuie să exagerezi cu eleganța, însă te poți juca cu vibe-ul de vacanță. Modelele maxi, în stil boho sau jucăuș, tineresc, romantic sunt ideale. recomandăm două modele în mod special: O rochie maxi cu bretele subțiri sau cu închidere după gât – de mare efect și Rochia scurtă cu decolteu spaniol sub care poți purta costumul de baie. Cu cât mai mult material vaporos și broderie cu atât mai bine!

Rochii de Vara 2018 Answear
1. Rochie maxi Tally Weijl 2. Rochie maxi Mango 3. Rochie scurtă Answear 4. Rochie scurtă din dantelă Miss Sixty

Sandale sau șlapi

În ceea ce privește încălțămintea, există opțiuni corecte pentru piscină și nu facem rabat de la ele. Șlapii sau sandalele sunt perfecte pentru o zi însorită sau o seară fierbinte și se vor plia perfect pe atmosfera de la piscină. Iubitorii clasicului vor alege cu siguranță modele minimaliste de la branduri de top: Lacoste, Calvin Klein și Tommy Hilfiger. Șlapii simpli, cu un logo drept decorațiune, vor completa orice styling sofisticat, colorat, plin de texturi și modele. 

Sandalele sunt realizate, de obicei, din materiale strălucitoare, sunt decorate cu mărgele, ciucuri și alte aplicații – deci n-ar fi o idee bună dacă ai merge la piscină să înoți. Însă petrecerile la piscină sunt cu totul altceva! Dacă îți plac, fă-ți de cap și poartă-le exact așa cum le vezi tu combinate.

Papuci de plaja 2018 Answear
1. Sandale Tommy Hilfiger 2. Șlapi Lacoste 3. Slapi Silvian Heach 4. Sandale Haily’s

Accesorii WOW

Orice eveniment are nevoie de accesorii care să lege ținuta, adică să definească natura styling-ului final. La petrecerile de acest gen ochelarii de soare, pălăriile de paie sau o geantă cu design unic sunt obligatorii. În locul clasicului clutch cu lănțișor, o soluție interesantă la care poți apela este o geantă tip sac împletită care va face legătura cu climatul tropical. petrecerile la piscină cer, de asemenea, bijuterii impresionante. Mizează pe cercei masivi, brățări aurii și pandantive mari care vor completa orice costum de baie. 

genti de vara 2018 Answear
1. Accesorii Medicine, 2. Geantă Haily’s 3. Geantă Answear, 4. Ochelari Vogue Eyewear

Pool Party AnswearDescoperă tendințele verii în piesele cheie ale sezonului și pregătește-te pentru cele mai HOT zile de vară și petreceri la piscină. CLICK >>> https://goo.gl/ENkQbC

Citește alte articole