Citește în 3 min 05 Oct 2018

Trăiește toamna cu stil!

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Deși a venit frigul, ținutele tale pot fi în continuare stylish! Da, punem deoparte săndăluțele și rochițele vaporoase, dar toamna are niște suprize extrem plăcute pentru stylingul tău, nu este cazul să te întristezi. Citește articolul și vezi ce ți-am pregătit pentru o toamnă trendy!

Poți să arăți genial indiferent de anotimp. De exemplu, toamna poți să apelezi la accesorii care să se potrivească atât cu paltonul, cât și cu o geacă matlasată. Multitudinea de modele, culori și printuri pot fi acum expuse cu ajutorul accesoriilor. Iată care pot fi acelea:

Botine și cizme de toamnă

Nu avem de ales – balerinii și pantofii cu toc trebuie înlocuiți cu încălțămintea călduroasă dar care poate fi în continuare foarte feminină. Cele mai fashion modele sunt, cu siguranță, cele în stilul cowboy. Dungile subțiri și vârful pătrat al încălțărilor sunt foarte populare în acest sezon chiar dacă ne duc cu gândul la moda anilor `60.  Dacă preferi tocurile, ai de unde alege: tocuri subțiri sau groase, mai joase sau mai înalte, cu paiete sau fără, pentru toate gusturile!Nu avem de ales – balerinii și pantofii cu toc trebuie înlocuiți cu încălțămintea călduroasă dar care poate fi în continuare foarte feminină. Cele mai fashion modele sunt, cu siguranță, cele în stilul cowboy. Dungile subțiri și vârful pătrat al încălțărilor sunt foarte populare în acest sezon chiar dacă ne duc cu gândul la moda anilor `60.  Dacă preferi tocurile, ai de unde alege: tocuri subțiri sau groase, mai joase sau mai înalte, cu paiete sau fără, pentru toate gusturile!

1. Botine Marco Tozzi 2. Botine Vagabond 3. Cizme Solo Femme 4. Botine Gioseppo

Gentuța potrivită

Modelele din pânză sau răchită le punem în dulap și le rugăm să ne aștepte cuminți până vara viitoare. Acum este momentul pentru gențile din piele naturală sau ecologică. Fără ezitare, poți alege negrul (black never dies ? ) sau orice altă culoare care va aduce un plus stylingului tău. Înveselește-ți gentuța cu aplicații vesele, insigne decorative, broșe sau mărgele.

1. Geantă Lacoste 2. Geantă Silvian Heach 3. Poșetă Pepe Jeans 4. Poșetă Silvian Heach

Alte accesorii must-have ale sezonului

Soarele tomnatic poate fi dăunător ochilor tăi, așa că nu uita niciodată să îți iei ochelarii de soare cu tine. Modelele potrivite pentru acest sezon sunt cele cu lentilele de o culoare mai închisă și cu ramele ceva mai groase. Nu uita nici de mănușile din piele în nuanțe intense de burgundia, roșu sau verde închis. Anul acesta evidențiem talia – cureaua se poate purta peste un trench subțire sau chiar și peste un pulover subțire din lână. La final, pentru a avea un look extra chic, adaugă o beretă ținutei tale și fii gata de o zi extraordinară!

1.Ochelari de soare Ray-Ban 2. Curea Tommy Hilfiger 3. Curea Armani Exchange 4. Beretă Answear

Citește alte articole