Citește în 2 min 14 Mar 2019

Sport Is The ANSWEAR

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Intră în competiția Sport Is The ANSWEAR – arată-ne ce faci pentru a te menține în formă și câștigă premii garantate!

Odată cu venirea primăverii, toată lumea se simte mai plină de energie și gata de noi provocări, mai ales sportive. La urma urmei, trebuie să ne pregătim pentru plajă, nu?

Hai să ne antrenăm împreună – arată-ne o ipostază cu tine în care ai grijă de sănătatea și de corpul tău. Ce sport te definește, mergi la sală, ieși la alergat sau practici un sport de performanță? Ediția 2019 a concursului Sport Is The ANSWEAR, ce promovează activitățile fizice zilnice pentru o viață sănătoasă, este pe punctul de a începe. Competiția se desfășoară în același timp în 7 țări!

Este foarte simplu să te înscrii în concurs: tot ce trebuie să faci este să postezi o fotografie pe contul tău de Instagram (nu uita să setezi vizibilitatea postării pe Public) cu hashtag-ul #sportistheanswearRO si hashtag-ul categoriei de premii la care aspiri (le găsești mai jos). Arată-ne care sunt provocările sportului tău preferat, cum te distrezi practicându-l sau ce ținute îmbraci cel mai des la sală/jogging, etc. Creativitatea și originalitatea sunt binevenite!

Iată care sunt categoriile și super premiile pe care le poți câștiga:

#fitness – outfit complet Reebok

#lifestyle – outfit complet Adidas

#training – outfit complet Under Armour

#outdoor – outfit complet Columbia

Suprizele nu se opresc aici: juriul va alege o fotografie pentru un premiu special: un set de cosmetice din gama Clinique Fit!

Dacă nici acum nu te-am convins să participi, poate asta va reuși: aici nu există învingători – toți participanții primesc GARANTAT un premiu de -20% discount pentru shopping pe answear.ro.

Te poți înscrie până la data de 23 aprilie 2019, hai și tu în competiție!

Citește Regulamentul concursului aici >>>

Citește alte articole