Mocasini şi pantofi Bărbați

169 rezultate
Sorteazăpopularitate
Tip
Mărime
Brand
Culoare
Material
Ocazie
Toc
Preț
Vagabond - Pantof

520 LEI

600 LEI

Vezi mai mult:

Indiferent de stilul de viată pe care îl ai, sunt momente în care chiar trebuie să arăți impecabil. Iar asta înseamnă grija pentru propriul aspect, din cap pana în picioare. Imaginează-ți ca ai un costum nemaipomenit, dar ești încălțat în papuci. Ceva nu se potrivește, nu? Niște pantofi eleganți ar completa perfect aceasta imagine.

Pantofii clasici, sunt purtați de peste doua secole de către bărbații care își doresc un look sofisticat prin care să impresioneze. Acești pantofi, care se regăsesc și în oferta noastră în diverse modele, se remarca prin eleganta desăvârșita. Potrivit pentru o zi de munca sau un eveniment, perfecți pentru o întâlnire de afaceri sau un dineu, acest tip de pantofi garantează un tablou personal al bunului gust și al rafinamentului.

Answear oferă și o selecție inedita de mocasini. Acest tip de pantofi a fost creat în Boston pentru a fi purtat în bărci, pentru a preveni alunecarea, dar obiceiul de a-i încălța a migrat în garderobele bărbaților care își doreau un pantof de vara ce poate fi purtat fără șosete. Stilul nu trebuie să dispară atunci când îți dorești să abordezi un stil casual.

îți punem la dispoziție o gama de pantofi casual ideali pentru momentele în care vrei să arăți bine și în cadrul unei simple plimbări prin oraș. Delectează-te cu pantofii celor de la Camel Active, Clarks, Dr. Martens, Tom Tailor, Gino Rossi sau Tommy Hilfiger!