Gadgeturi şi accesorii Copii

2 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Preț
GAP - Geanta de pranz pentru copii
GAP - Geanta de pranz pentru copii

129.90 LEI

Tommy Hilfiger - Geanta de pranz pentru copii
Tommy Hilfiger - Geanta de pranz pentru copii

249.90 LEI

149.90 LEI

Accesoriile copilului dumneavoastră sunt cele care îi dau cel mai mult chef de viață și mai ales de joacă. Prin joacă copiii își stimulează foarte mult imaginația, dezvoltându-și mult mai ușor gândirea dar și perspectivele asupra culorilor care-l înconjoară. Imaginația lui, toate lucrurile care-l înconjoară și ajută să crească revărsând totul în accesoriile și gadgeturile acestuia.

Accesoriile și gadget-urile pe care copilul dumneavoastră le are, sunt cel mai important factor în dezvoltarea acestuia, ele venind ca o completare a activităților pe care acesta le face atunci când stă în casă.

Fie că sunt penare, cordeluțe în formă de coroniță sau alte alinturi de acest gen pentru copilul dumneavoastră, acestea îl vor ajuta foarte mult să-și pună imaginația la contribuție și să creeze foarte multe lucruri frumoase. Penarele vor deveni suporturi perfecte atât pentru colecția de creioane de colorat, carioca și alte instrumente de desenat, dar și pensulele sau chiar tuburile de culori pe care acesta le va folosi în exercițiul lui de exprimare artistic.