Genţi şi valize Fete

1 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Dimensiune
Material
Model
Preț
EXTRA -10% ÎN APP
Dkny - Geanta
Dkny - Geanta

379.90 LEI

329.90 LEI

Vezi mai mult:

Gențile sunt accesoriile pe care le purtăm aproape în fiecare zi cu noi. Un accesoriu foarte important deoarece acesta trebuie asortat la îmbrăcămintea și ocazia pe care o avem.

Gențile vin în mai multe materiale, tipuri sau forme. Acestea reușind să acopere foarte ușor atât zona de casual cât și zona de elegant. Dimensiunile genților sunt foarte variate, de la genți mici, la valize, ele fiind ușor de adaptat în funcție de necesitatea la care vor fi folosite.

Fie că ai o zi casual și nu ai nevoie de foarte multe obiecte la îndemână, că folosești geanta pentru muncă sau școală, sau chiar pentru o călătorie mică. în funcție de numărul de obiecte de care ai nevoie, numărul de obiecte pe care trebuie să le înghesui înăuntru dar și perioada de timp, alegerea unei genți devine o acțiune mai ușoară sau mai grea.

 

Un alt lucru foarte important în alegerea unei genți sau al unei valize este forma și culoarea. Adaptați foarte mult aceste două lucruri la necesarul dumneavoastră. Nu mergeți doar pe culori și forme simple, dați o șansă și celor colorate sau în forme care nu par foarte încăpătoare, astfel reușind să vă recunoașteți geanta atunci când mergeți în voiaj sau o lăsați într-o garderobă, dar și ieșind în evidență prin ceva deosebit ca accesoriu.