Cravate şi papioane Băieți

Numărul de produse: 2
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Preț
Model
Mayoral papion copii
Mayoral papion copii
41.99 LEI
Mayoral papion copii
Mayoral papion copii
41.99 LEI
Vezi mai mult:

Papioane copii - pentru ţinute șic

Dacă vorbim de accesorii şi hăinuţe cu personalitate pentru copii, cu siguranţă, spunem papioane copii. Aceste piese stilate reuşesc să confere ţinutelor un aer somptuos şi o eleganță aparte. ANSWEAR.ro a pregătit o gamă foarte variată de papioane, cravate şi alte accesorii destinate prichindeilor care apreciază tendinţele şi confortul.

Papion copii - unde se poartă?

Cu siguranţă, un papion este accesoriul cheie pentru ţinutele festive ceremoniale. Fie că vorbim de botezuri, aniversări, serbări sau alte evenimente, cu un papion copii completează în mod desăvârşit un outfit genial. Accesorizează outfiturile cu cămăşi i pantaloni drepți, dar și pe cele cu sacouri, veste şi pantofi comozi din piele. Acest element este o declarație de stil și denotă rafinament.

Papion bebeluşi - care este tipul potrivit?

Ţinutele festive pentru bebeluşi pot da bătăi de cap adulţilor dar nu şi când găsești  piesele potrivite. Din categoria dedicată a magazinului ANSWEAR.ro poate fi achiziţionat un papion bebeluşi perfect. Modele propuse sunt uşor de montat, vin în culori dinamice și se simt bine oferind celor mici confort ridicat. Papioanele Mango Kids sunt piese expresive care aduc estetică ridicată ţinutei, deci merită să li se acorde toată atenţia.