Accesorii înot Fete

Numărul de produse: 5
Sorteazăpopularitate
Tip
Mărime
Brand
Culoare
Preț
Tip de activitate
-22%
Nike Kids Prosop copii
Nike Kids Prosop copii
77.90 LEI
99.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 68.90 LEI
-36%
OVS prosop din bumbac pentru copii
OVS prosop din bumbac pentru copii
54.90 LEI
85.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 54.90 LEI
-30%
Mayoral prosop de bumbac pentru copii
Mayoral prosop de bumbac pentru copii
77.90 LEI
111.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 79.90 LEI
-18%
Mayoral prosop de bumbac pentru copii
Mayoral prosop de bumbac pentru copii
91.90 LEI
111.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 77.90 LEI
-11%
adidas Performance casca inot copii
adidas Performance casca inot copii
58.90 LEI
65.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 45.90 LEI
Vezi mai mult:

Ochelari înot copii - protecţie şi distracţie

O pereche de ochelari înot copii este accesoriul care transformă o ieşire la ştrand, la mare sau la piscină într-o aventură. Distracţia este garantată cu aceste elemente care permit celor mici să exploreze fără a simţi disconfortul creat de apa care se ajunge în ochi. Ochelarii de înot pot completa perfect ţinutele cu şorturi de baie, tricouri şi șlapi multicolori.

Prosop bebeluşi - care sunt piesele potrivite?

Bebeluşii au pielea sensibilă ce trebuie tratată cu multă atenţie. Alegerea hainelor (bluze subțiri, pantaloni scurţi, body-uri) şi a accesoriilor (prosop bebeluşi, căciuli, șosete) este o sarcină ce trebuie tratată cu responsabilitate pentru ca cei mici să se simtă bine. Toate piesele trebuie să fie realizate din fibre naturale, de calitate şi să fie ușor de manipulat. ANSWEAR.ro propune o varietate mare de hăinuțe şi prosoape, piese cu caracteristici deosebite care răspund acestor nevoi. Un prosop bebeluşi bine selectat contribuie la menținerea sănătăţii pielii.

Prosop baie bebeluşi - un accesoriu must-have

Prosopul de baie este un accesoriu indispensabile din trusoul bebeluşului. Este folosit pentru băiţele zilnice, pentru plajă sau pentru a-i ține cald. Pentru că este o piesă care intră în contact direct cu pielea, un prosop baie bebeluşi trebuie să fie realizat din fibre absorbante, din materiale naturale care susțin sănătatea.

Prosop copii - numeroase opțiuni

În categoria accesoriilor, pot fi descoperite numeroase tipuri de prosoape pentru baie şi pentru plajă destinate celor mici. Modele propuse au caracteristici deosebite şi răspund necesităților de confort ale copiilor. Prosoapele create de Mayoral NewbornRoxyOVS sunt câteva dintre recomandări. Un prosop copii ce poartă amprenta acestor branduri este moale, plăcut la atingere şi are caracteristici deosebite.

Casca înot copii - practice şi stilate

Casca înot copii este elementul cheie care asigură distracția copiilor şi liniștea părinților. Aceasta reușește să ofere protecţie în timpul băilor, deci este accesoriul ce trebuie să se găsească în bagajul de vacanţă. Neagră, albă, verde, albastră sau multicoloră este elementul care completează perfect ţinutele cu slipuri şi costume de baie.