Livrare

ATENȚIE: din cauza numărului mare de comenzi, e posibil să apară unele întârzieri în livrarea comenzilor 

ANSWEAR.ro oferă clienților săi LIVRARE GRATUITĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI PENTRU TOATE CONTRACTELE ÎN VALOARE DE PESTE 200 RON. În cazul în care valoarea comenzii nu depășește această valoare, costurile de livrare vor fi incluse în preț, după cum urmează:

Fan Courier : 14,9 RON

Comenzile noastre sunt livrate și prin serviciul de curierat rapid Fan Courier S.A. VGP PARK Arad, Autostrada A1, ieșirea de la km 536 Arad, Romania

Comenzile ce vor fi plasate înainte de ora 19:00 de duminica pana joi, vor fi trimise din depozit în aceeași zi, doua zi ajungând în România și ulterior, la destinație.

NOU! LIVRARE PRIN PACKETA

Acum ai disponibilă o nouă metodă de livrare în peste 180 de puncte de distribuire în toată România. Poți alege ca pachetul să-ți fie trimis într-un pick-up point Packeta.

Costuri de livrare:

Costul de transport pentru comenzi până la 200 RON este de 14.9 RON

Comenzile cu produse în valoare de peste 200 RON vor fi livrate GRATUIT!

TERMENUL DE REALIZARE A COMENZII

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI CU PRIVIRE LA TERMENUL DE LIVRARE

CÂT DE REPEDE TRIMITEȚI PRODUSELE?
Comenzile sunt trimise în maximum 3 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. ATENȚIE! Este vorba despre zile lucrătoare, regim căruia se supun și comenzile plasate în weekend, prima zi lucrătoare din săptămână fiind considerată ziua de luni.

Comenzile ce vor fi plasate înainte de ora 18:00 de duminică pana joi, vor fi trimise in aceeași zi din depozitul din Polonia.

EXEMPLU:
Dacă vei plasa comanda marți la ora 14:00 – atunci coletul ar trebui să ajungă la tine până la finalul zilei de vineri. Dacă va fi plasată sâmbătă la ora 14:00 – coletul va fi trimis până marți, până la finalul zilei.
În situații excepționale termenele de mai sus pot fi prelungite, fapt despre care clientul va fi informat cât de repede posibil, atât timp cât întârzierea va fi din cauza ANSWEAR.ro

VREI SĂ RETURNEZI COMANDA? Vezi cum se face >>>