Spălare și curățare

Numărul de produse: 6
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Preț
-30%
Hübsch rucsac de rufe
Hübsch rucsac de rufe
271.90 LEI
389.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 269.90 LEI
-30%
Umbra racleta de geam
Umbra racleta de geam
52.90 LEI
75.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 52.90 LEI
-31%
Bloomingville Perie si faras
Bloomingville Perie si faras
51.90 LEI
74.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 51.90 LEI
-31%
Umbra Cos de gunoi
Umbra Cos de gunoi
37.90 LEI
54.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 39.90 LEI
-30%
Brabantia plasă pentru spălat șosete
Brabantia plasă pentru spălat șosete
30.90 LEI
43.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 34.90 LEI
-30%
Brabantia perie pentru haine
Brabantia perie pentru haine
30.90 LEI
43.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 34.90 LEI

Spălare și curățare - care este cel mai bun mod de a face curat în casă și la birou?

Curățarea poate fi o sarcină descurajantă, dar odată ce este făcută este un sentiment fabulos. Cu colecția noastră la îndemână de produse de curățare, vă puteți asigura că sunteți aprovizionat cu o varietate de produse esențiale de curățare de top, pentru a vă menține casa strălucitoare, curată și fără germeni.

Coș pentru rufe încăpător

Spălarea rufelor poate să nu fie cea mai plină de farmec dintre sarcini, dar cu selecția noastră de coșuri de rufe, puteți cel puțin să adăugați un plus de stil dormitorului dumneavoastră - asigurându-vă în același timp că podeaua este ținută departe de haine. Pentru minimalismul modern, consultați gama noastră de coșuri de rufe cu design minimalist. Alegeți un cos de rufe cu un separator la îndemână pentru a nu există pericolul de a vă transforma culoarea albului!

Prin plasarea unui coș de rufe în camere și dulapuri, va exista acum un loc pentru ca hainele murdare să fie depozitate corect. Acesta este cel mai mare motiv pentru care lucrurile se adună în peste tot în casă. Nu există spațiu de depozitare pentru toate și ajunge să aglomereze fiecare cameră a casei. Cu coșurile de rufe adecvate la locul lor, scaunele pot fi folosite pentru a se așeza din nou. Răsfoiți magazinul nostru online și găsiți coșuri de rufe în toate stilurile, formele și dimensiunile.

Coș de rufe din bambus

Coșurile de rufe sunt fabricate din lemn, plastic sau metal și, prin urmare, devin cu ușurință parte din design interior din casa ta atunci când optezi pentru piese care se potrivesc frumos cu restul mobilierului tau de baie. Cele mai interesante sunt fără îndoială coșurile de rufe din bambus, datorită designului lor. Aceste coșuri de rufe din bambus nu au doar un design modern dar sunt și foarte încăpătoare și permit adăugare unui număr mai mare de haine pentru toți membrii familiei.

Coșuri de rufe cu separatoare

Organizarea rufelor este o sarcină grea. Aveți rufe albe, negre, prosoape, lenjerie de pat, cearșafuri, pături, și multe altele. Poate fi copleșitor să ții evidența fiecărei piese și să-ți amintești ce poate fi spălat cu ce. Pentru a ajuta la ameliorarea acestor dureri de cap pentru rufe, vă recomandăm să cumpărați un coș de rufe cu separatoare transparente pentru a vă facilita organizarea hainelor în diferite categorii. Avem coșuri de rufe cu două, trei și patru coșuri incluse pentru a încerca să vă potriviți nevoile de sortare a rufelor. Răsfoiți prin selecția noastră pentru a găsi pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Coșuri de gunoi - alegeți cu gândul la confort

Păstrează-ți spațiul curat și ordonat cu selecția noastră de coșuri de gunoi. Aici veți găsi de la coșuri de gunoi cu pedală și cu atingere, până la coșuri de reciclare care vă vor ajuta să separați alimentele și deșeurile menajere de articolele de reciclare și vă vor ajuta să contribuiți la mediu. Multe dintre coșurile de gunoi de pe site-ul nostru au senzori de mișcare, ceea ce ușurează curățarea, având mâinile pline. Coșurile de gunoi pentru bucătărie nu trebuie să fie plictisitoare la vedere - experimentați culori îndrăznețe, cum ar fi roșu aprins și galben strălucitor sau alegeți stiluri metalice elegante, care se potrivesc perfect cu alte piese de mobilier moderne.

Nu este surprinzător că coșul de bucătărie este un loc în care germenii pot prospera. Pentru a reduce șansele de răspândire a germenilor și pentru a vă menține coșul de gunoi mai curat, consultați gama noastră de coșuri cu pedale. Coșurile cu pedale vă permit să deschideți capacul cu o apăsare a pedalei. Dacă vă doriți cea mai înaltă tehnologie, avem și o selecție grozavă de recipiente cu senzori care se deschid cu o mișcare a mâinii. Acestea vă pot ajuta, de asemenea, să vă păstrați coșul de gunoi să arate grozav.

Atunci când bucătăria ta arată corect, nu trebuie să faci compromisuri la stil când vine vorba de coșul de gunoi. Avem o gamă de coșuri de gunoi elegante de la branduri de top. Aceste coșuri includ opțiuni care includ secțiuni generale pentru deșeuri și coș de reciclare pentru a vă ajuta să separați cu ușurință gunoiul.

Faraș practic - de ce să acordăm atenție?

Dacă preferați ca coșul să fie ascuns, atunci nu căutați mai departe decât un coș subțire. Acestea pot fi depozitate într-un dulap sau între unitățile de bucătărie, pot include și capace cu pedale, astfel încât să vă puteți bucura în continuare de toată comoditatea unui coș mai mare.

Pentru a elimina gunoiul veți avea nevoie de un aspirator sau de o mătură și un faraș. Intra pe site-ul nostru și vei găsi foarte multe tipuri de farașuri.

Săpun din oțel inoxidabil și alte produse pentru curățenie

Pentru a elimina particulele nedorite de pe mâine eficient veți putea utiliza săpunul din oțel inoxidabil. Acest săpun din oțel inoxidabil este un produs special care elimină aproape toți virușii de pe mâini. Cu acest tip de săpun veți vedea rezultate încă de la prima spalare. Curățarea mâinilor este una dintre problemele zilelor noastre iar un astfel de produs poate asigura o spalare adecvată. Pentru o spalare în profunzime împotriva microbilor puteți utiliza și un dezinfectant.

Racletă de geamuri - un element indispensabil pentru fiecare gospodină

Toate lumea are probleme iarna cu zăpada pe mașină. Dimineață înainte de a pleca la serviciu când cu o seară înainte a nins mult procesul de deszăpezire poate fi enervant. Pentru acesta veți avea nevoie de un lucru și anume de o racletă de geamuri. O astfel de racletă de geamuri poate asigura curățarea completă a parbrizului cu cateva mișcări.