Difuzoare

Numărul de produse: 14
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Preț
MOB Difuzor dansator
MOB Difuzor dansator

189.90 LEI

169.90 LEI

-10% cu codul SUMMER
MOB Difuzor dansator
MOB Difuzor dansator

189.90 LEI

MOB Difuzor
MOB Difuzor

139.90 LEI

MOB - Difuzor dansator
MOB - Difuzor dansator

189.90 LEI

169.90 LEI

-10% cu codul SUMMER
MOB - Difuzor dansator
MOB - Difuzor dansator

189.90 LEI

MOB Difuzor dansator
MOB Difuzor dansator

189.90 LEI

169.90 LEI

-10% cu codul SUMMER
MOB Difuzor
MOB Difuzor

129.90 LEI

MOB Difuzor dansator
MOB Difuzor dansator

189.90 LEI

169.90 LEI

-10% cu codul SUMMER
MOB Difuzor dansator
MOB Difuzor dansator

189.90 LEI

MOB - Difuzor plutitor Meduza
MOB - Difuzor plutitor Meduza

229.90 LEI

199.90 LEI

MOB - Difuzor plutitor Meduza
MOB - Difuzor plutitor Meduza

249.90 LEI

199.90 LEI

-10% cu codul SUMMER
MOB Difuzor
MOB Difuzor

229.90 LEI

-10% cu codul SUMMER
MOB - Difuzor Mushroom
MOB - Difuzor Mushroom

109.90 LEI

-10% cu codul SUMMER
MOB - Difuzor Mushroom
MOB - Difuzor Mushroom

109.90 LEI

Difuzoare - ce tipuri există, care sunt diferențele și la ce trebuie să fiu atent?

Ascultarea muzicii tale preferate pe boxe portabile este întotdeauna o experiență liniștitoare. Muzica și cântecele au puterea de a ne calma mințile și trupurile ca prin magie. Invenția noilor tehnologii de boxe audio a creat o experiență captivantă pentru ascultător. Deținerea unui difuzor portabil este o chestiune de mândrie și, de asemenea, o posesie prețuită pentru mulți în zilele noastre. Există o mare varietate de boxe portabile care variază în funcție de dimensiune, sunet, caracteristici, preț etc. De pe site-ul nostru poti alege acum cele mai bune boxe audio la cel mai mic preț. Pe lângă difuzoare aici puteți găsi și ceasuri, gadgeturi și multe alte.

Boxă portabilă mică - pentru pasionații de muzică

Pasionații de muzică ar trebui să prefere întotdeauna boxele audio de calitate de la branduri de renume. Site-ul nostru oferă o gamă largă de difuzoare de calitate în diferite categorii, cum ar fi difuzoare home theater, boxe bluetooth portabile, difuzoare portabile de duș impermeabile, etc. Aceste difuzoare produc sunete puternice cu un bass bun. Ascultarea muzicii prin difuzoare de bună calitate este distractivă și relaxantă. Difuzoarele bluetooth sunt portabile și pot fi transportate în diferite locuri. Unele sunt chiar rezistente la apă și construite robuste pentru a fi folosite și în aer liber. Așa că doar cumpărați difuzoare portabile online pe magazinul nostru și transportați-le la camping, excursii etc. Faceți fiecare călătorie extraordinară și specială cu difuzoarele noastre bluetooth.

Beneficiile unei boxe portabile

Dacă sunteți în căutarea unui mod convenabil de a vă asculta muzica în deplasare, boxele portabile sunt soluția ideală. Cele mai recente modele fără fir funcționează cu baterii și pot fi conectate fără fir la playerul tău MP3, smartphone-ul, laptopul și multe altele, permițându-ți să te bucuri de liste de redare salvate, cărți audio sau podcasturi oriunde și oricând.

Multe difuzoare portabile fără fir pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, dacă se află în raza de acțiune a rețelei dumneavoastră wireless. Dacă ești departe de casă, utilizează un hotspot, astfel încât difuzorul tau portabil să primească un semnal Wi-Fi puternic oriunde te afli. Un alt mod popular de a folosi un difuzor portabil wireless este în combinație cu un proiector pentru evenimente sau întâlniri. Puteți chiar să vă amenajați propriul teatru în aer liber în curtea din spate pentru a viziona filme sub stele.

Indiferent care sunt nevoile tale din magazinul nostru poți alege acum orice tip de boxă portabilă. Pentru a căuta produse pe magazinul nostru ori bara noastră de search ori câteva filtre de căutare. Bara de căutare vă oferă și sugestii de produse. Printre aceste filtre se numără și câtă putere are un astfel de produs, puterea bass-ului, diametru, ce frecvențe are, etc. Aceste informații vă pot ajuta să ajungeți mai ușor la produsul dorit. Niciun produs nu este adăugat în magazinul nostru fără a fi testa în prealabil.

Tipuri de boxe audio

În funcție de nevoile dumneavoastră va trebui să alegeți un tip de boxă audio. În cazul în care aveți nevoie de mai multă putere puteți utiliza un set de boxe cu subwoofer care au frecvențe înalte și chiar un amplificator de sunet. Aceste sisteme audio se pot utiliza și în aer liber și pentru a le comanda tot ce trebuie să faceți este să le adăugați în cos și să finalizați comanda. Dacă nu aveți nevoie de putere mare puteți alege o boxă cu un diametru mai mic fără frecvente inalte prea puternice și cu un subwoofer mai mic. Nu uitați că niciun produs nu este perfect și că ar trebui să fiți atenți la ce informații se află în descrierea produselor înainte de a comanda. Pe site-ul nostru găsiți chiar și difuzoare portabile auto cu o putere mai mică pentru a le utiliza în mașină. Orice produs comanzi din magazinul nostru vei beneficia de livrare rapidă.

Boxă modernă de la branduri de renume

Aceste difuzoare au o durată lungă de viață a bateriei care poate dura multe ore și puteți obține oferte și oferte uimitoare chiar aici. Puteți citi specificațiile și recenziile pentru fiecare produs în parte și puteți lua o decizie inteligentă pentru a-l cumpăra pe cel potrivit. Orice produse de pe magazinul nostru a o listă completă cu specificații dar și datele de livrare. Pe site puteți găsi și un program de livrare pentru produse. Trebuie să selectați cel mai bun dintre toate opțiunile disponibile. Purtați muzica preferată cu dumneavoastră oriunde mergeți, cu difuzoarele wireless și încărcabile. Se conectează la mobilul tău prin tehnologia bluetooth și, prin urmare, este complet wireless.

Alege o boxă bluetooth pentru tine

Datorită selecției largi disponibile pe site-ul nostru puteți restrânge caracteristicile care contează cel mai mult pentru dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună boxă Bluetooth portabilă pentru nevoile dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de difuzoare Bluetooth care se împerechează cu dispozitive Bluetooth sau difuzoare wireless de acasă care se conectează la cea mai apropiată sursă Wi-Fi, vă oferim ambele opțiuni. În primul rând, asigurați-vă că dispozitivele pe care le veți folosi pentru a reda audio sunt compatibile cu difuzoarele pe care le alegeți. În timp ce majoritatea difuzoarelor portabile pot păstra încărcarea timp de câteva ore, gândiți-vă înainte și păstrați bateriile reîncărcabile suplimentare la îndemână, în cazul în care boxa dumneavoastră se descarcă în timp ce sunteți în oraș.

Difuzore și sisteme audio

Dimensiunea difuzorului este, de asemenea, ceva de luat în considerare; dacă sunteți în căutarea difuzorului perfect pentru a merge la meciurile de fotbal sau pentru a merge la plajă cu prietenii, poate doriți un model mai mare, construit cu materiale durabile, care să reziste la intemperii. Pentru uz personal, optați pentru un dispozitiv mai mic, care se poate fixa de curea sau geantă, astfel încât să nu vă faceți nici măcar griji că îl transportați la destinație.