Maiouri

3 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Decolteu
Distinctie
Material
Model
Preț
Guess Jeans - Tricou copii (2-pack) 113-166 cm
Guess Jeans - Tricou copii (2-pack) 113-166 cm

129.90 LEI

Dkny - Top copii
Dkny - Top copii

279.90 LEI

Dkny - Top copii
Dkny - Top copii

319.90 LEI

3 / 3

Dragă părinte, bine ai venit alături de băieții tăi  în categoria de maiouri. Pentru că știm cât de important este ca băiatul tău să dețină în dulap cele mai plăcute articole vestimentare, care să îl lase să se miște în voie, noi îți punem la dispoziție o mulțime de maiouri.

Acestea sunt perfecte atât pentru a fi purtate într-o zi călduroasă, cât și pentru a fi adăugate iarna pe sub o bluză, pentru a mări bariera de protecție împotriva frigului. Mai ales că iarna nu se recomandă purtarea hainelor foarte groase și grele, ci mai multe piese subțiri ce prin straturile formate reușesc să păstreze mai bine căldura și să-i dea copilului starea de confort necesară.

Modelele de pe site-ul nostru sunt unele foarte colorate și conțin imprimeuri pe care băieții cu siguranță le vor iubi. Dacă vrei ca ținuta celui mic să iese în evidență îți recomandăm vestele-tricou care combină diferite nuanțe de albastru cu culoarea verde.

Băiatul tău, peste timp când îl vor năpădi amintirile, cu siguranță își va duce aminte de primul brand premium de la care mama sa i-a cumpărat un tricou -veste de firmă, tricou pe care cu siguranță că și-l va aminti întreaga sa viață. Nu ezita, la noi găsești branduri cu renume a le căror tricouri veste sunt la prețuri foarte bune pentru buzunarul tău, pe care copilul tău le poate purta peste cămașă, dând o pată de culoare ținutei sale.