Fulare împletite

3 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Material
Model
Preț
Pepe Jeans - Fular circular copii Fura
Pepe Jeans - Fular circular copii Fura

66.90 LEI

129.90 LEI

Pepe Jeans - Fular circular copii Fura
Pepe Jeans - Fular circular copii Fura

66.90 LEI

129.90 LEI

Pepe Jeans - Fular circular copii Katherine
Pepe Jeans - Fular circular copii Katherine

109.90 LEI

3 / 3

Accesoriile vestimentare care scot iarna la modă în fiecare toamnă sunt râvnite până în primăverile târzii care par de cele mai multe ori interminabile. Fularele sunt unul dintre aceste accesorii, ele fiind în primul rând comode, călduroase și regăsindu-se în orice garderobă.

Fularele împletite, fie că sunt modelul standard sau chiar tip tub, sunt varianta practică care garantează confort oricărei ținute. Stilul tău vestimentar nu va fi o problemă pentru acest tip de fular, el fiind foarte ușor de abordat, lăsându-te să te bucuri de vremea de afară indiferent de cât de scăzute sunt temperaturile.

Acesta este foarte ușor de asortat unei ținute smart casual, dar și unei ținute elegante business, totul constând doar în coloristica, și modelul pe care l-ai abordat fiind vorba de fular. Alege un fular care să se potrivească cromatic cu îmbrăcămintea ta, iar atunci când alegi o ținută mai sobră, alege un fular care să încheie ținuta printr-o pată de culoare.

Fularul împletit poate foarte ușor să devină un accesoriu multifuncțional, el acoperind atât zona de gât și decolteu cât și cea de cap sau chiar umeri, transformându-se într-o idee foarte bună pentru un sezon mai capricios când vine vorba de temperaturi scăzute.

Fularul împletit, tip tub, cu sau fără blăniță, devine foarte ușor elementul cheie al vestimentației, lăsându-te să te simți confortabil în orice stil vestimentar adoptat. Adoptă blănița pentru stilul elegant, dar nu uita din vedere culorile. Nu asorta nicidecum fulare cu blăniță la o ținută casual, dacă dorești să ai priviri pozitive îndreptate spre tine.

Fularul împletit este un element cheie al unei ținute perfecte primăvara, toamna și în primul rând: iarna.