Cardigane

2 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Material
Model
Tricotaje
Preț
Tommy Hilfiger - Cardigan copii 86-176 cm
Tommy Hilfiger - Cardigan copii 86-176 cm

309.90 LEI

259.90 LEI

Tommy Hilfiger - Cardigan copii 116-176 cm
Tommy Hilfiger - Cardigan copii 116-176 cm

329.90 LEI

239.90 LEI

Oferă-i fetiței tale un confort total pe timpul rece, achiziționând unul dintre cardiganele pentru fete oferite de către Answear.ro. Oferta noastră include modele deosebite, care copiază modelele pentru adulți, aducând însă un suflu puternic de copilărie și de optimism.

Cardigane în culori vii

Ne focusăm atenția spre culori, mai ales atunci când utilizatorii noștri sunt copiii. Cardiganele pentru fetițe sunt colorate, deosebit de plăcute din punct de vedere estetic și bine gândite. Practic, o garderobă care le include poate să ajute la conturarea personalității și a stilului oricărei fetițe.

Cardigane confortabile

Confortul este cel mai important aspect al unei piese vestimentare, cu atât mai mult cu cât vorbim despre haine pentru copii. O fetiță nu trebuie să sufere pentru a fi frumoasă, așadar, poate să poarte orice, atâta vreme cât se simte bine. Nu înseamnă însă că neglijăm partea estetică.

Cardigane produse de cele mai mari branduri ale lumii

Cele mai cunoscute nume din industria producătoare de haine pentru copii își fac simțită prezența pe Answear.ro. 3Pommes, Blue Seven, Girandola sau Little Pieces sunt branduri cu renume mondial, care au reușit de-a lungul timpului să convingă și să atragă. Achiziționând produse ale acestor adevărate case de modă, ai garanția unor materiale rezistente, sănătoase și atractive pentru cei mici.