Pantofi

2 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Material
Preț
Geox - Pantofi copii
Geox - Pantofi copii

279.00 LEI

Geox - incaltaminte din piele pentru copii
Geox - incaltaminte din piele pentru copii

189.90 LEI

259.90 LEI

2 / 2

Femeile iubesc pantofii încă de la vârste fragede. Eleganța și atitudinea pe care ți-o poate oferi o pereche de pantofi de calitate, atrage cu putere sexul frumos. Nici nu are cum să fie altfel, în condițiile în care în oferta de pantofi pentru fete de la Answear găsești pantofi deosebiți de frumoși și mai ales deosebiți de confortabili.

Dacă trebuie sa achiziționezi o pereche nouă de pantofi pentru fetița ta, în magazinul nostru ai o mulțime de produse de unde poți alege. Ceea ce recomandă fiecare pereche de pantofi în parte este eleganța și confortul. Există, însă, mult mai multe calități ale produselor noastre:

 

  • Sunt multicolore. Cu toții știm că fetele iubesc culorile. Roz, albastru, auriu sau portocaliu, toate sunt culori ce se regăsesc în cadrul produselor noastre și atrag fetițele din întreaga lume;

  • Sunt parte a ultimelor colecții ale unor branduri mari ale lumii. Chiar dacă este vorba despre niște fetițe, asta nu înseamnă că neglijăm brandul. Bartek, Geox sau Gino Rossi sunt nume care s-au impus de-a lungul timpului și au convins prin calitate. Acestea au o prezență puternică pe piața de încălțăminte pentru copii;

  • Sunt variate. Poți să alegi o pereche de pantofi deosebiți în funcție de personalitatea fetiței tale. Poți opta pentru pantofi eleganți, pentru pantofi sport sau pentru unii casual și te poți orienta spre culorile preferate de copilă.