Fulare şi eşarfe

1 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Model
Tricotaje
Preț
Fila - Sal copii
Fila - Sal copii

99.90 LEI

189.90 LEI

1 / 1

Vezi mai mult:

Eșarfele și fularele sunt un accesoriu vestimentar folosit în special în sezonul rece. Eșarfele se pot folosi cu ușurință în orice sezon, ele putând fi adaptate pentru de la statul la gât, pentru a apăra umerii sau talia de arsura soarelui sau chiar prin modele frumoase pentru a apăra capul de bătaia soarelui.

Eșarfele au devenit astfel un must have în vestimentația oricărei persoane, ele fiind ușor de asortat la orice ținută, venind în completarea vestimentației cu un accent de culoare sau chiar cu o notă originală de a purta o eșarfă. Eșarfele pot fi purtate la gât pentru a proteja zona gâtului dar și a feței de frig, pe cap în diverse moduri de împletire, la încheietura mâinii ca un accesoriu, la baza gâtului tot ca un accesoriu, peste talie pentru acoperirea slipului la plaja, pentru acoperirea spatelui și a brațelor în zilele toride de vară când umbra nu este de găsit. O eșarfă se poate asorta foarte ușor, purta sau chiar folosi ca accesoriu. Inspira-te din materiale și culori, asortează-le cu vestimentația ta și ieși mereu în evidență cu acest lucru.

Fularul este accesoriul vestimentar pufos și moale, menit să-ți bagi fața în el în iernile friguroase, să te protejeze de vânt și să te facă să te simți cât mai confortabil oricât de frig ar fi afară. Indiferent de lungimea și culoarea acestuia, acesta trebuie asortat ca o pată de culoare sau ca o adăugire a acesteia în colorația vestimentară.

O culoare prea stridentă a acestor accesorii în comparație cu vestimentația, poate strica cu ușurință totul.