Mănuşi

1 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Model
Preț
Roxy - Manusi copii
Roxy - Manusi copii

109.90 LEI

189.90 LEI

1 / 1

Vezi mai mult:

Iarna vine în fiecare zi necruțătoare și luând pe toată lumea prin surprindere. Chiar dacă nu aduce întotdeauna încă din primele zile zăpadă, frigul este cel care se instalează primul în atmosferă, zgribulind astfel pe toată lumea, în special pe cei mici. Astfel, pentru a ne proteja de frig, trebuie să avem grijă de extremitățile corpului care sunt cele mai expuse acestuia. Capul, picioarele și mâinile.

Designerii de-a lungul timpului și-au dat silința pentru a crea mănuși perfecte pentru toate mediile de vârstă, comode și practice, care se pot asorta la orice fel de îmbrăcăminte s-ar purta. O pereche de mănuși este un lucru necesar în buzunarul gecii sau paltonului, pentru a le putea purta atunci când este nevoie și nu a mai avea mâinile roșii, uscate și reci din cauza frigului.

Tricotate sau din material textil, vii și pline de culori, acestea vor înfrumuseța mâinile copilului dumneavoastră și le vor proteja de frigul de afară. Astfel el se va putea juca în voie, fără să simtă temperaturile reci sau să se plângă de mâini foarte reci, care ar putea să-i aducă o răceală sau să îi strice cheful de joacă.