Paltoane Copii

1 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Captuseala
Fason
Gluga
Izolare
Material
Preț
Mayoral - Palton copii 65-86 cm
Mayoral - Palton copii 65-86 cm

229.90 LEI

169.90 LEI

Paltonul este elementul principal al tuturor sezoanelor reci. El începe să devină articolul vestimentar cheie, în momentul în care aerul rece se instalează și sacoul sau cardiganul nu mai sunt destul pentru a ține de cald.

Paltonul este astfel alegerea potrivită pentru sezonul rece, primul care se vede, pe lângă încălțămintea abordată.

Un lucru important care trebuie luat în considerare, este abordarea vestimentației la care se va purta paltonul. Dacă este vorba despre o abordare casual, peste un cardigan sau pulover, sau poate chiar peste un sacou. în acest caz, trebuie luată în considerare mărimea paltonului deoarece, el trebuie să încapă peste tot stratul de haine, fără a da un aspect neîngrijit fiind prea strâmt sau prea larg.

Cromatica paltonului este de asemenea una importantă. Culori pot fi asortate foarte ușor la pantaloni și încălțăminte, secretul constă în păstrarea aceleași game coloristice pentru un efect mult mai elegant al abordării vestimentare.

Un palton trebuie să fie de calitate, trebuie să dureze și să poată fi asortat cu ușurință garderobei deja existente. Pe lângă confortul termic pe care acesta îl oferă, trebuie ținut cont de eleganța și stilul masculin pe care el îl emană fiind elementul cheie al vestimentației în sezonul rece.