Name It

Numărul de produse: 1

Name it este brandul, care începând cu 1986 crează colecții moderne pentru băieți și fete cu vârsta de până la 12 ani. Designerii Name it reușesc să împace într-un mod excelent așteptările copiilor, care doresc să poarte haine haiose și colorate cu așteptările părinților, pentru care sunt importante calitatea materialelor și prețul.

Sorteazăpopularitate
Gen
Mărime
Culoare
Preț
Gen: Femei
Șterge tot
Name it - Jeans copii 80-110 cm
Name it - Jeans copii 80-110 cm

129.90 LEI

109.90 LEI

Name It - îmbrăcăminte pentru copii activi

Name It este brandul preferat deopotrivă de părinţii şi de copii! Hainele ce poartă acest nume se disting prin calitate excepţională, croială care asigură libertatea de mişcare, aspectul cosmopolit. Materialele utilizate sunt prietenoase cu pielea copiilor şi se ridică la cele mai înalte standarde. ANSWEAR.ro îţi aduce mai aproape o varietate mare de pantaloni, bluze, tricouri, hanorace, chiloţi, ciorapi, şosete, geci şi jachete ce poartă numele Name It.

Name It copii - vibe şi energie!

Îmbrăcămintea şi încălţămintea din categoria Name It copii nu este doar confortabilă. Este dinamică! Asigură celor mici libertatea de mişcare, adică şansa de a se dezvolta şi de a creşte armonios. Copii care poartă îmbrăcămintea creată de acest brand sunt fericiţi! Se pot exprima, se pot bucura de ţinute vibrante, dinamice, de imprimeuri colorate sau haine simple relaxante! Name It copii nu înseamnă doar confort şi calitate, dar şi libertatea de a alege.