Cardigane

6 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Model
Tricotaje
Preț
Strellson - Pulover
Strellson - Pulover

519.90 LEI

Strellson - Pulover
Strellson - Pulover

519.90 LEI

Tommy Hilfiger - Cardigan
Tommy Hilfiger - Cardigan

709.90 LEI

Tommy Hilfiger - Cardigan
Tommy Hilfiger - Cardigan

639.90 LEI

G-Star Raw - Cardigan
G-Star Raw - Cardigan

569.90 LEI

Lacoste - Cardigan
Lacoste - Cardigan

439.90 LEI

709.90 LEI

6 / 6

Cardigan bărbătesc - soluţii clasice în stil urban

Când te gândeşti la un cardigan bărbătesc, cu siguranţă îţi vin în minte ţinutele clasice confortabile. Pe bună dreptate, acest articol de îmbrăcăminte este creat să asigure confort maxim. Este soluţie pe care o ai la îndemână când vrei stare de bine, stil şi mult bun gust. Un cardigan bărbătesc este o soluţie versatilă pentru ţinutele pe care le apreciezi. Nasturi, fermoare, şnururi care sunt elementele decorative pe care le preferi? Ai selectat? Cu ce combini cardiganul pe care l-ai ales? Cu tricouri, bluze sau cămăși din bumbac?

Cardigane bărbaţi - îmbrăcăminte cu stil

Te-ai gândit că garderoba ta nu este completă fără un cardigan? Această piesă clasică este readusă în atenţie de marile branduri. Piesele recomandate sunt expresive, moderne, distinse. În categoria cardigane bărbaţi ai o varietate mare de tipuri din care să alegi. Mango Man, Medicine, Calvin Klein sunt o parte din selecțiile pregătit pentru tine.

Cardigan bărbaţi lung - o investiţie inteligentă

Achiziţionarea unui cardigan bărbaţi lung este o alegerea inspirată. Această piesă cu accente urbane evidente îţi permite să te exprimi. Eşti încrezător? Alege un cardigan lung decorat cu nasturi supradimensionaţi. Îţi plac ţinutele nonconformiste selectează un model cu asimetrii accentuate. ANSWEAR.ro vine cu soluţii potrivite pentru orice stil.

Cardigane bărbaţi lungi - declaraţii de bun gust

Când spui cardigane bărbaţi lungi, cu siguranţă îţi vin în minte outfituri cosmopolite, moderne, creionate în jurul bunului gust. Ţinute cu blugi, tricouri şi cardigane care se evidenţiază prin asimetrii, detalii îndrăzneţe şi multă eleganţă. Outfiturile cu cardigane lungi nu sunt stilate sunt şi foarte confortabile, de aceea ştim că le îndrăgeşti. Fibrele naturale, texturile fine şi elementele decorative bine evidenţiate sunt detalii geniale care îţi pun în valoare personalitatea.