Paltoane

4 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Captuseala
Fit
Gluga
Izolare
Material
Preț
Guess - Pardesiu copii 116-176 cm
Guess - Pardesiu copii 116-176 cm

489.90 LEI

Dkny - Palton copii
Dkny - Palton copii

469.90 LEI

899.90 LEI

Dkny - Palton copii
Dkny - Palton copii

569.90 LEI

999.00 LEI

Liu Jo - Palton copii
Liu Jo - Palton copii

389.90 LEI

999.90 LEI

4 / 4

Atunci când la orizont se apropie iarna, este timpul să apară la rampă vedeta sezonului, cea care o găsești și la noi pe site, desigur că această vedetă pentru sezonul rece este - paltonul fete.

Este adevărat că atunci când vremea se mai îmblânzește, tu poți să îți îmbraci fata și cu jachete călduroase din fâș, dar pentru ca fata ta să arate  super chic tot de un palton are nevoie.

Ca și tine fata ta iubește blănurile, iar noi îți oferim pentru ea frumoase modele din blană sintetică, cel care îi va face sezonul rece și mai plăcut fetei tale, paltonul devine acea vestimentație indispensabilă pentru cea mică. Un palton călduros este fix ce are nevoie fetița ta într-o zi sau într-o seară geroasă, el este foarte elegant și stilat și se potrivește de minune cu majoritatea pieselor vestimentare pe care fetița ta le are în dulap.

Fata ta și-l va alege singură după gusturile ei, dar tu trebuie să te asiguri că nu îl ia pe cel ce-i vine strâns pe corp, căci un palton trebuie să-i asigure lejeritate și implicit confortul termic de care are nevoie.

Pentru un raid scurt prin magazine și pentru zilele însorite, căci și iarna avem parte de astfel de zile, îți oferim pentru fata ta un trenci elegant, confecționat dintr-o țesătură netedă, ușor cloș, prevăzut cu două buzunare oblice, curea în talie și o glugă detașabilă, de care fata ta sigur se va îndrăgosti.

Paltonul pe lângă faptul că este foarte practic când gerul a pus stăpânire, îți asigură și atragerea tuturor privirilor și mai ales succesul deplin al ținutei  fetei tale.