Pijamale

3 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Caracter
Material
Model
Preț
Calvin Klein Underwear - Pijama copii 104-176 cm
Calvin Klein Underwear - Pijama copii 104-176 cm

219.90 LEI

Calvin Klein Underwear - Pijama copii 104-176 cm
Calvin Klein Underwear - Pijama copii 104-176 cm

249.90 LEI

Tommy Hilfiger - Pijama copii 128-164 cm
Tommy Hilfiger - Pijama copii 128-164 cm

149.90 LEI

249.90 LEI

3 / 3

Veselie cât cuprinde. Ai ajuns în categoria pijamalelor pentru copii, de aici vei putea achiziționa pijamalele pentru garderoba prichindelului sau prichindeilor tăi. îți oferim pijamale compuse din combinația  materialului tricotat cu cel neted, cu diferite imprimeuri, iar pantalonii pijamalelor sunt în general finisate cu manșetă.

Bineînțeles că pijamaua este o piesă vestimentară ce nu trebuie să lipsească copilului tău, știut fiind că mai toți copii se dezvelesc noaptea, iar pijamaua îi va proteja împotriva frigului nopții. Iarna nici nu trebuie să-ți spunem noi că în zilele când afară este viscol și urât copilul tău nici nu mai vrea să-și dea jos pijămăluțele.

Atunci când spui pijama, mintea deja îți trezește o stare de somnolență, îți aduce în amintire căldura și moliciunea patului, a pernei.

Când vrei să cumperi o pijama pentru prichindelul tău, este bine să o alegi puțin mai mare, deoarece el este în creștere și pentru că este bine ca pijamaua să fie lejeră, să nu-l împiedice pe copil în timpul somnului.

Apoi nu cumpăra pijamale din materiale sintetice, noi îți oferim pijamale confecționate  din materiale ce conțin 100% bumbac, pentru ca piciul tău să se poată odihni în liniște și fără a transpira, căci materialele pe bază de bumbac permit o bună aerisire a corpului copilului tău.

Desigur că trebuie să acorzi o importanță și culorilor țesăturii pijamalelor, căci picii sunt foarte atrași de anumite culori, acestea putând să-i facă să doarmă liniștiți, să-i calmeze într-un cuvânt culoarea poate să-și aducă contribuția la un somn odihnitor și liniștit pentru copii tăi.