Veste

2 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Captuseala
Gluga
Izolare
Material
Planet friendly
Preț
CMP - Vesta copii
CMP - Vesta copii

269.90 LEI

Quiksilver - Vesta copii
Quiksilver - Vesta copii

269.90 LEI

Vestele sunt la modă și oferă o eleganță aparte oricărui outfit casual. Este motivul pentru care în oferta noastră vei găsi o categorie special destinată vestuțelor pentru băieți. Colorate, realizate cu foarte mare atenție și gândite în așa fel încât să respecte tendințele actuale, vestele de pe Answear.ro înglobează materiale care îi vor oferi copilului tău tot confortul de care are nevoie.

Poți alege între veste îmblănite sau de tranziție și te poți bucura de modele cu adevărat deosebite. în ceea ce privește culorile, vestele pe care le poți alege fac parte dintr-un spectru foarte larg. Albastre, galbene, bleumarin sau maro, toate culorile pot fi găsite în oferta noastră și pot fi combinate cu succes într-un outfit îndrăzneț.

Fiind vorba despre haine pentru copii, ne focusăm toată atenția pentru a găsi acele produse deosebite, care să contribuie la dezvoltarea celui mic. îți oferim vestuțe produse de branduri cu renume la nivel mondial, precum Blue Seven sau Mango Kids și ne asigurăm că fiecare produs respectă ultimele tendințe din domeniu. Chiar dacă este vorba despre un copil, simțul estetic trebuie să fie unul dezvoltat iar copilul trebuie să învețe cum să achiziționeze fiecare piesă vestimentară, în așa fel încât să obțină o imagine perfectă.

îți recomandăm ca, în momentul în care alegi o vestă pentru copilul tău, să te asiguri că ești alături de el. o părere a sa poate să însemne extrem de mult.