Polo

1 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Decolteu
Material
Model
Preț
Champion - Tricou polo copii 102-179 cm
Champion - Tricou polo copii 102-179 cm

139.90 LEI

99.90 LEI

Printre cele mai căutate articole vestimentare pentru băieți se numără și tricourile polo, acestea sunt perfecte pentru copii pentru că le oferă protecție la gât, în general ele sunt perfecte atunci când cel mic practică un sport. Tricoul polo este iubit de copii căci poate fi purtat în loc de cămașă atunci când vrea să îmbrace un sacou.

Tricoul polo este o piesă foarte versatilă pentru băiatul tău, ce îl poate purta la orice fel de pantalon, asociat la teniși, adidași precum și la orice tip de pantof, fiind și o piesă sofisticată datorită gulerului său. îmbracă-ți băiatul cu un tricou polo la care îi pui o cravată subțire, astfel vei putea face multe ținute prin combinarea culorilor celor două piese.

Dacă la un bărbat tricoul polo se poartă cu gulerul ridicat doar pentru a se proteja de soare  când se plimbă cu barca pe lac sau într-o activitate sportivă, băiatul tău  poate folosi tricoul polo și cu gulerul ridicat pentru a-și crea un look deosebit.

Peste un tricou polo poți încerca ceva foarte simplu pentru băiatul tău și anume un tricou henley, cel care diferă de polo prin faptul că nu are guler, astfel vei crea o ținută originală băiatului tău.

Tricourile polo sunt printre favoritele băieților, căci ele fiind confecționate din bumbac asigură un confort sporit. Noi îți oferim pentru piciul tău culori vii pentru modelele uni de tricou polo, dar și alte modele ornamentate cu diferite dungi, toate beneficiind de micuțe sigle, ce fac tricourile polo și mai atractive pentru băiat.