Șepci de baseball

3 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Material
Model
Planet friendly
Preț
adidas Performance - Caciula copii
adidas Performance - Caciula copii

66.90 LEI

adidas Performance - Caciula copii
adidas Performance - Caciula copii

55.90 LEI

44.90 LEI

Femi Stories – Sapca copii Maze
Femi Stories – Sapca copii Maze

88.90 LEI

Ținutele lejere abordate de sportivi, devin tot mai des un impact asupra modei, dar și asupra ținutelor casual, astfel scoțând la modă tot mai des abordările casual. Fie că este vorba despre evenimente sportive sau doar o zi oarecare, elemente vestimentare din echipamentele sportive devin astfel elemente importante în vestimentație.

Creatorii de modă abordează foarte mult aceste elemente, pentru a da mult mai mult stil ținutelor casual. Un accesoriu foarte bun pentru o astfel de abordare, este șapca de baseball, aceasta intrând în moda internațională foarte rapid și putând fi purtată la orice ținută casual.

Forma acesteia este foarte ușor de adaptat capului, protejând astfel capul de vânt sau răcoare. Este o protecție foarte bună de abordat și în sezonul de caniculă, când soarele nu este atât de prietenos precum ar trebui, el devenind un dușman pentru cei care petrec prea mult timp pe sub el.

Șapca de baseball o poți asorta foarte ușor atât la o ținută sport, cât și la una casual. Imprimeurile, logo-urile și modelele de pe ea, putând fi abordate, cu puțin curaj, chiar și la o cămașă cu un imprimeu la fel de curajos. Aceasta se va asorta foarte ușor chiar și la șort-ul cu care te plimbi pe plajă sau la bazin, dar ține cont că îți va fi destul de greu să stai în apă cu ea pe cap.

Abordează astfel o șapcă de baseball, pentru a da mai mult curaj vestimentației casual adoptate, dar și pentru a rămâne astfel în pas cu moda, ieșind din tiparele obișnuite ale ținutelor casual.