Geci lungi

1 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Captuseala
Fason
Gluga
Izolare
Material
Preț
Roxy - Geaca copii 128-176 cm
Roxy - Geaca copii 128-176 cm

729.90 LEI

439.90 LEI

Aceasta este categoria în care îi vei găsi fetiței tale cea mai frumoasă geacă lungă. Gecile lungi sunt foarte căutate în principal datorită faptului că asigură o căldură și o protecție mult mai mare, pentru partea superioară a corpului copilului tău. Când alegi o geacă pentru copilul tău trebuie să ai în vedere ca aceasta să fie de calitate, să fie călduroasă, să fie comodă și frumoasă și cel mai important să-i placă acestuia.

Dacă dorești să o îmbraci pe cea mică în rochie sau în fustiță, îți recomandăm  să-i adaugi la ținută o geacă lungă și o pereche de ghetuțe lungi, astfel vei fi sigură că va fi protejată de frigul de afară.

De asemenea pentru zilele geroase ale iernii îți recomandăm gecile cu glugă, acestea sunt cele care oferă o protecție mai mare pentru urechi și cap. Alege geaca împreună cu fetița ta pentru a fi sigură că îi place, nu uita că o va purta pe tot parcursul iernii și trebuie să fie mulțumită de aspectul ei.

Noi îți recomandăm achiziționarea a cel puțin două geci pentru că astfel  le poți alterna, iar cea mică poate opta cu ce vrea să fie îmbrăcată. La noi pe site găsești foarte multe modele și mărimi din care să alegi, de asemenea găsești geci cu imprimeuri florale sau cu diverse insecte de care în mod sigur fetița ta va fi foarte încântată.

Pentru zilele mai puțin friguroase ale primăverii sau ale toamnei ia-i fetiței tale un trenci ce poate să aibă o glugă detașabilă și care este confecționat dintr-un material frumos ornamentat.