pulovere maro

Pulover maro – creează-ți propriul stil cool șic

De la dark chocolate la bej, întregul spectru de nuanțe de maro este în tendințe. Spre deosebire de alte culori neutre închise, este ușor să combini nuanțe de maro într-o ținută. Adaugă un pulover maro în garderoba ta sau îmbracă ținute maro din cap până în picioare.

Poți străluci într-o ținută dacă alegi combinația potrivită de pulovere și fuste. Asortează o fustă de portocalie cu îmbrăcăminte de exterior în nuanța ciocolatei negre, precum un pulover maro. Portocaliul este o culoare feminină care va neutraliza nuanțele mai închise ale ținutelor maro, facându-l mai îndrăzneț, dar în același timp scoțându-i în evidență frumusețea.

Un pulover maro închis alături de o maletă albă sunt o combinație râvnită de doamnele care apreciază stilul cool șic. Echilibrează-ți ținuta cu un tip de încălțăminte mai rafinat, cu pantofi sport damă din piele întoarsă, în nuanțe de maro.

Pulover maro damă – o varietate de combinații cu denim

Maroul este o culoare foarte interesantă. Este o culoare foarte populară în rândul articolelor fashion elegante, precum gecile și cizmele de piele. Pe de altă parte, este o nuanță la fel de populară și în materie pulovere de damă și rochii sau fuste din tricot.

De ce n-ai încerca să asortezi pulovere damă cu colanți din piele maro închis? Aceste două piese sunt complet confortabile și arată fabulos împreună. Adaugă și o pereche de cizme înalte până la genunchi de culoarea ciocolatei, pentru o infuzie instantanee de stil.

Unul dintre cele mai bune moduri de a stiliza un pulover maro închis este să-l porți cu blugi skinny rupți albaștri pentru o ținută casual. Ai putea chiar să te gândești să asortezi un pulover maro damă în nuanță închisă cu salopete din denim albastru. Pe lângă faptul că sunt total confortabile, aceste piese de vestimentație arată grozav împreună.

Și mai spectaculoasă este o combinație de pulover maro închis și pantaloni scurți damă din denim albastru, care combină confortul și funcționalitatea și ajută la menținerea unui profil discret, dar contemporan.

Pulovere maro damă – răsfoiește selecția ANSWER.ro

Fie că ești în căutare de pulovere maro damă pentru ieșirea de vineri seară cu prietenii în oraș sau de pulovere bărbați pentru un cadou de oferit cu o ocazie specială, nuanțele de maro sunt populare și întotdeauna la modă. Descoperă selecția de pulovere maro, de la stilul sport la cel elegant, pe care ți-o propune magazinul online ANSWER.ro! Pulovere de la Boss, Sisley, Brave Soul, Only, GAP sau AllSaints abia așteaptă să-ți îmbogățească garderoba în acest sezon.