Liu Jo

Numărul de produse: 5

Liu·Jo este un brand italian care stabilește tendințele! Forme excepționale feminine, materiale de înaltă calitate, detaliile alese cu grijă și eleganță modernă, cu nuanțe de clasic - vă vor face să vă îndrăgostiți de ele! Filozofia lui Liu·Jo este să accentueze frumusețea naturală și senzualitatea feminină.

Sorteazăpopularitate
Gen
Categorie
Mărime
Culoare
Preț
Gen: Fete
Șterge tot
Liu Jo - Pantofi copii
Liu Jo - Pantofi copii

599.90 LEI

419.90 LEI

Liu Jo - Pantofi copii
Liu Jo - Pantofi copii

549.90 LEI

383.90 LEI

Liu Jo - Pantofi
Liu Jo - Pantofi

519.90 LEI

359.90 LEI

Liu Jo Sandale copii culoarea auriu
Liu Jo Sandale copii culoarea auriu

469.90 LEI

327.90 LEI

Liu Jo Sandale culoarea auriu
Liu Jo Sandale culoarea auriu

459.90 LEI

319.90 LEI

Liu·Jo - frumuseţe, feminitate. Îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii cosmopolite

Liu·Jo este brandul iubit de femeile care apreciază elementele rafinate, piesele moderne şi care pun preţ pe confortul personal. În colecţiile Liu·Jo disponibile pe ANSWEAR.ro poţi găsi bluze, salopete, pantaloni, fuste, rochii, genţi, pantofi sport, sandale, curele şi multe alte piese fermecătoare! Articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii expresive care te ajută să te pui în valoare.

Oricând vrei să faci impresie, să te simţi bine, să fii admirată, alegi Liu·Jo. Caută în categoria dedicată piesele care te reprezintă. Chiar dacă scri Liuj, Liuji, Lj Jo, nu este nicio problemă! Mulți tastează greșit, dar găsesc produsele preferate.

Geanta Liu·Jo  - un accesoriu de suflet!

Trebuie să recunoaştem că o geantă Liu·​​​​​​​Jo este o achiziţie! O piesă cosmopolită cu personalitate pe care o iubeşti, pe care o porţi cu multă plăcere ori de câte ori ai ocazia. Detaliile bine accentuate, materialele fine şi elementele moderne specifice brandului sunt câteva dintre elementele apreciate la aceste piese. Dacă vorbim de asortabilitate, lucrurile devin şi mai plăcute. Poţi purta geanta Liu·Jo la ţinuta ofiice, cu salopete lungi, la outfitul  relaxant cu bluză cu paiete, pantaloni simplii şi pantofi cu toc înalt!

Liu·Jo sneakers - încălţăminte urbană pe care o adori

Când spui Liu·Jo sneakers ori Liu·​​​​​​​Jo adidaşi, vorbeşti de încălţăminte modernă, în tendințe care impresionează prin estetică excepţională şi confort la superlativ. O pereche de pantofi sport ce poartă marca Liu·Jo este recunoscută rapid datorită detaliilor decorative numeroase atent integrate. Adidaşii sunt foarte versatili, pot fi abordaţi la ţinute minimaliste sau la outfituri glamour, la ținute casual ori la cele cu accente urbane.

Rucsac LiuJo - pentru că îl iubeşti!

Un rucsac Liu·Jo este o achiziţie! Un accesoriu personal, cu design distins, care se evidenţiază prin materiale de foarte bună calitate şi estetică care impresionează. Detalii metalice, piele atent prelucrată, aspect modern, acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care le vei aprecia la un rucsac Liu·Jo!