Costume

3 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Captuseala
Fit
Material
Model
Preț
Hugo - Costum
Hugo - Costum

1699.00 LEI

2199.00 LEI

Hugo - Costum
Hugo - Costum

2199.00 LEI

2799.00 LEI

Strellson - Costum
Strellson - Costum

539.90 LEI

1399.00 LEI

3 / 3

Bine ai sosit în categoria costume, o categorie căutată de orice femeie, căci nu există măcar una care să nu-și dorească să arate cât mai elegant. Aici îți poți căuta și cu siguranță că vei găsi între zecile de modele, costume elegantă pe care abia aștepți să o îmbraci.

Pentru că multe femei consideră stilul elegant prea scorțos, la noi vei găsi multe costume elegante clasice, care sunt chiar expresia grației și a stilului ce-l cauți. Vei găsi jachete care te vor ajuta să arăți că ești matură, responsabilă și hotărâtă, aceste costume le poți folosi cu succes în viața profesională. Cu toate acestea la acest stil nu trebuie să uiți că ești femeie așa că pentru a-ți arăta feminitatea poți îndulci acest stil prin purtarea unei unei eșarfe și a câtorva pandantive.

Dacă ești tânără și în afară de eleganță dorești ca jacheta să fie modernă, în mod sigur vei găsi și așa ceva pe această pagină, în plus vei avea și mai multe culori din care să alegi.

Când cauți în această categorie trebuie să ții cont de spusele actriței Audrey Hepburn- „Eleganța  este singura frumusețe care nu se ofilește.”

Încă un sfat pentru tine, investește în câteva costume elegante din material de bună calitate, chiar dacă texturile de calitate nu sunt ieftine, doar ele te vor face să arăți cât mai bine. Ca să arăți în permanență elegantă este bine să-ți stabilești un stil vestimentar ce te caracterizează și apoi îți faci garderoba în funcție de el, căci prin el vei spune cine ești cu adevărat.