Veste

2 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Captuseala
Gluga
Izolare
Material
Preț
CMP - Vesta copii
CMP - Vesta copii

269.90 LEI

CMP - Vesta copii
CMP - Vesta copii

269.90 LEI

Atunci când vremea de afară începe să se răcească cei mici sunt tot mai predispuși către răceală, tocmai de aceea noi îți recomandăm să îi cumperi fetiței tale o vestă, astfel vei putea realiza foarte rapid o ținută ca să ieși cu ea afară și ca să fii sigură că nu va răci.

Ce ținută poate fi mai chic și mai frumoasă pentru fetița ta, decât un flanel  alb ornamentat cu picățele roșii și albastre, o fustă sarafan de blugi, o pereche de șosete albe scurte, o pereche de teniși maro cu șireturi albe, completată cu o veste matlasată de culoare roz? îți spunem noi. Niciuna! Intră pe această categorie și alege o veste pentru completarea ținutei fetei tale, pe care să o folosească în zilele răcoroase.

De la an la an creatorii de modă încearcă să aducă pe piață tot mai multe modele de veste pentru fetițe, iar noi încercăm să îți punem la dispoziție veste de la cele mai cunoscute branduri, cum ar fi spre exemplu Mango Kids.

Modelele disponibile pe site sunt izolate cu căptușeală ceea ce reprezintă o protecție mult mai bună împotriva frigului, ele au gulerul ridicat pentru ca să poată acoperi gâtul. Vesta este unul dintre principalele piese de vestimentație care se poartă la exterior și pe care fetița ta trebuie să îl aibă în garderobă.

Regăsești pe site-ul nostru culori și modele atractive pentru fetițe, pe care le poate folosi în realizarea a numeroase ținute sofisticate și originale. Vesta poate schimba total o ținută și este bine ca cea mică să învețe cum să asorteze corect vestimentația din garderobul ei încă de mică.