Cardigane

1 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Preț
Brixton - Cardigan
Brixton - Cardigan

369.90 LEI

439.90 LEI

1 / 1

Unul dintre articolele vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta este cardiganul. Foarte comod dar neindicat pentru purtări zilnice, acesta vine ca și o completare a ținutei înlocuind foarte ușor sacourile sau vestele din ținutele business sau elegante, în special în locuri unde este foarte răcoare.

Culoarea cardiganului este cea care decide modul în care acesta va fi purtat. Culorile închise fiind mult mai ușor de asortat pentru ținutele elegante și clasice, iar cele deschise pentru ținutele casual sau ieșiri din serile de vară pe terase răcoroase.

Cardiganele sunt de foarte multe culori, imprimeuri, forme, scoțând în evidență cel mai ușor silueta, bustul, dar nu în ultimul rând restul ținutei care este în continuare în centrul atenției. Cardiganul oferă astfel posibilitatea de a ascunde foarte multe lucruri, prin materialul, forma și comoditatea acestuia.

Cardiganul nu este regăsit în vestimentație pentru a acoperi ținute, ci pentru a scoate în evidență tot ceea ce se află sub ele, pentru a scoate în evidență hainele pe care le acoperă, starea comodă pe care o oferă dar și originalitatea.

Cardiganele pot fi asortate atât la fuste cât și la pantaloni sau chiar jeans. Ele trec în fiecare an printr-o mulțime de transformări în funcție de tendințele modei, dar rămân un clasic în dulap, care poate fi asortat și abordat cu ușurință oricărei ținute.