Garantăm livrarea înainte de Sărbători

REGULILE PROMOȚIEI „GARANTĂM LIVRAREA COMENZILOR ÎNAINTE DE SĂRBĂTORI”

ANSWEAR.ro garantează că comenzile emise înainte de ora 23:59 din data de 19.12.2020 vor fi livrate nu mai târziu de 24.12.2020.

Un client, într-un caz rar a cărui comandă nu a fost livrată înainte de 24/12/2020, va primi despăgubiri sub forma unui cod promoțional pentru o reducere de 100 lei pentru comenzi de min. 300 lei.

Garanția se aplică comenzilor care îndeplinesc Termenii și condițiile magazinului.

Comenzile care conțin comentarii suplimentare la checkout sunt excluse din garanție, deoarece acestea opresc procesarea automată a comenzilor.

Livrarea este, de asemenea, considerată a fi încercarea de livrare a coletului prin curier sau înmânarea coletului către compania de curierat.

Condiția pentru primirea despăgubirii este trimiterea unui e-mail la crm@answear.ro cu titlul „Garanție de livrare - reclamație”. E-mailul trebuie să conțină numărul comenzii și să fie trimis în termen de 7 zile de la data primirii coletului.

ANSWEAR.ro va lua în considerare reclamația în următoarele 7 zile lucrătoare și va trimite o decizie la adresa de e-mail a solicitantului.

ANSWEAR.ro nu poate garanta îndeplinirea condițiilor de mai sus, dacă apar reglementări guvernamentale de transport privind pandemia sau în alte cazuri de forță majoră.