Termeni și condiții "Answear Days"

Termenii și condițiile campaniei promoționale „Answear Days”


I. Condiții generale

1) Campania promoțională „Answear Days” („Promoție”) este realizată de Answear.com Spółka Akcyjna cu sediul social în Cracovia (adresa: Al. Pokoju 18, 31-564 Cracovia, Polonia) („Answear.com SA”) ,
2) Promoția este dedicată clienților următoarelor magazine online Answear: www.answear.ro, www.answear.bg, www.answear.sk, www.answear.cz, www.answear.hu, („On-line shop” sau „magazine online”) care sunt membri ai AnswearClub („Client” sau „Clienți”),
3) Clienții pot participa la promoție în termenii și condițiile indicate în prezentul regulament,
4) Vânzarea mărfurilor în fiecare magazin online este reglementată de Termenii și condițiile de vânzare corespunzătoare indicate în fiecare magazin online.

II. Termenii promoției „Answear Days! Reducere de până la 40% ”

1) Promoția începe pe 8 octombrie 2020 și se va desfășura până pe 14 octombrie 2020.
2) Fiecare Client poate participa la Promoție utilizând codul promoțional AD20 în timpul cumpărăturilor, pentru a primi următoarele reduceri pentru mărfurile oferite spre vânzare în magazinul on-line dat:

a) Clientul are dreptul la 40% reducere la mărfurile indicate pe următorul site web: https://answear.ro/s/ad40,
b) Clientul are dreptul de a obține o reducere de 25% la mărfurile indicate pe următorul site web: https://answear.ro/s/ad25,
c) Clientul are dreptul să obțină o reducere de 15% la mărfurile indicate pe următorul site web: https://answear.ro/s/ad1510?regular=1&sort=date_desc,
d) Clientul are dreptul să obțină o reducere de 10% la mărfurile cu reducere indicate pe următorul site web: https://answear.ro/s/ad1510?reducere=1&sort=date_desc.
  

3) Fiecare client poate folosi codul promoțional AD20 de mai multe ori cumpărând de pe magazinele online, în condițiile indicate la punctul II de mai sus.

4) Fiecare Client care participă la Promoție va primi 12% din punctele AnswearClub, în loc de 10% obișnuit cu fiecare comandă. Se vor aplica termenii și condițiile AnswearClub.

III. Dispoziții finale

1) Prezentul regulament este disponibil pe site-ul magazinelor online în secțiunea „Alți termeni”.
2) Answear.com S.A. are dreptul să modifice prezentul regulament înainte de 14 octombrie. Modificările regulamentului se vor aplica de la data anunțării sale prin Answear Social Media și pe site-ul magazinelor online, în secțiunea „Alți termeni” și nu încalcă drepturile clienților care au luat deja parte la promoție.
3) Answear.com S.A. are dreptul să finalizeze promoția înainte de 14 octombrie.
4) Drepturile și obligațiile clienților cu privire la promoție sunt reglementate numai de prezentul regulament.