Fulare

1 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Material
Model
Tricotaje
Preț
Fila - Sal copii
Fila - Sal copii

189.90 LEI

99.90 LEI

Bine ai venit! în categoria fulare pentru băieți. Ai ajuns în categoria din care băiatul sau băieții tăi preferă să aibă cât mai multe piese. Acestea îl vor ajuta să folosească o anumită ținută de mai multe ori, căci prin schimbarea fularului și eventual a pantofilor își schimbă total look-ul.

Pentru băiatul tău și pentru voi bărbații ce abia a-ți ieșit din adolescență, noi vă oferim fulare frumos ornamentate cu diferite modele, din țesături subțiri sau groase, de o calitate excepțională, atât privind coloritul cât și materialul.

Cu fularele luate de la noi de pe site, poți fi sigur tinere că vei putea să porți ținutele într-un stil smart- casual pe care tu îl preferi cel mai mult, dar cu siguranță vei găsi și piese pentru ținutele tale elegante. E bine să știi că fularul vine din țara eleganței conservatoare, adică din Marea Britanie. La începuturi era confecționat din lână într-un stil rudimentar și avea strict rolul de protecție a gâtului de frigul și asprimea vântului din insule.

Apoi, în timp, fularul a evoluat ajungând să fie fabricat din țesături și materiale diferite: lână, bumbac, tricot și chiar poliester, fulare din aceste materiale găsiți și la noi, încercați-le. Lâna este încă la modă, căci prin prelucrarea actuală și-a schimbat calitatea devenind foarte rafinată, și bineînțeles coloritul ce a avut o evoluție spectaculoasă pe parcursul timpului.

La multitudinea de culori ce aparțin acum fularelor, începând de la cele într-o singură culoare și ajungând la cele ornamentate în mai multe culori, se adaugă și formele în care îl întâlnim astăzi, unele foarte lungi, altele foarte late, cu ajutorul cărora poți să îți alcătuiești cea mai trendy ținută, specială pentru stilul tău.