Cutie creion

4 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Preț
Roxy - Penar copii
Roxy - Penar copii

77.90 LEI

Roxy - Penar copii
Roxy - Penar copii

77.90 LEI

Roxy - Penar copii
Roxy - Penar copii

66.90 LEI

Roxy - Penar copii
Roxy - Penar copii

77.90 LEI

Vezi mai mult:

Penar fete - accesoriu cu personalitate

Când spui penar, nu vorbești doar despre un element pentru depozitarea creioanelor, a stilourilor și a liniei, ci mai degrabă, un penar fete reprezintă un întreg univers. Acest accesoriu păstrează secrete importante pentru micile domnișoare; sunt elementele care ajută la organizarea creioanelor, a notițelor şi a bileţelelor personale și importante, însă asigură și spații valoroase de păstrare a balsamului pentru buze şi a creionului contur pentru ochi. Un penar fete poate fi purtat confortabil în rucsacuri multicolore, în genți de umăr puternic accesorizate sau pur şi simplu în mâna și este element important de stil.

Penare fete - varietate

ANSWEAR.ro propune o varietate mare de penare fete, potrivite pentru a răspunde necesitaţilor de depozitare a elevelor şi a adolescentelor. Modele selectate satisfac cu succes şi preferinţele de stil şi eleganță, fiind accesorii în tendințe care merită atenţia domnişoarelor cochete. Aici pot fi găsite penare moderne ce poartă numele mărcilor celebre Tommy HilfigerHypeGuess Jeans reprezentând câteva dintre opțiuni.

Penare de fete - cum îl alegi pe cel potrivit?

Alegerea de penare de fete poate fi o activitate provocatoare. Piesele selectate trebuie să fie bine compartimentate să asigure depozitarea corectă a obiectelor personale. De asemenea trebuie să fie realizate din materiale de bună calitate şi să aibă design modern. Dacă vorbim de cromatică, vorbim de preferințe personale, însă în categoria dedicată pot fi găsite penare multicolore dar şi penare monocrome cu personalitate.

Penar de fete - sustenabilitate

Modelele de penare de fete recomandate sunt piese sustenabile, create cu maximum de responsabilitate. Pot fi utilizate perioade îndelungate prevenind astfel irosirea resurselor planetei. Orice penar achiziționat poate fi considerat o investiție inteligentă. Cine spune că nu poți fii în tendințe şi totodată prietenos cu natura? Alegând teniși, cizme, bluze, geci, căciuli, borsete sau penare ce pot fi utilizate perioade îndelungată sau ce pot fi reciclate, alegi sustenabilitate.