Fulare

1 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Material
Model
Tricotaje
Preț
Fila - Sal copii
Fila - Sal copii

189.90 LEI

99.90 LEI

Categoria de fulare pentru fetițe de pe Answear.ro este o categorie de produse care are grijă de sănătatea micuțelor. Acest lucru este făcut într-un mod cât se poate de elegant și de plăcut, în așa fel încât nu vei mai da niciodată lupte de convingere pentru a o face pe fetița ta să își ia fularul la gât : îl va lua și îl va purta cu mândrie.

Fularele pe care le comercializăm sunt deosebit de confortabile, sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și arată foarte bine. Acestea sunt multicolore și conțin motive iubite de copiii din întreaga lume.

Ne asigurăm că materialele din care sunt realizate produsele comercializate de noi sunt antialergice, că sunt foarte rezistente și că fac parte din ultimele colecții de modă pentru copii. Până la urmă, eleganța se învață încă din fragedă copilărie. Pentru asta, am ales să comercializăm doar produse cu renume la nivel mondial, precum cele ieșite pe liniile de producție ale brandurilor precum Tape A L’oeil sau Name It.

 

Daca vrei, așadar, să îi cumperi un fular fetiței tale și vrei să o convingi să îl poarte, oferta Answear este cea mai potrivită pentru acest lucru, aducând diversitate și calitate.