Body

1 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Cupa
Material
Model
Preț
LaBellaMafia - Body
LaBellaMafia - Body

109.90 LEI

149.90 LEI

1 / 1

Tocmai ai ajuns în categoria de lenjerie de corp, chiar dacă de obicei nu ținem cont de aspectul lenjeriei, aceasta este unul dintre cele mai importante atuuri ale unei ținute de vis. în anii trecuți nu s-a pus un foarte mare accent pe design-ul și pe modelele lenjeriei de corp, dar o dată cu trecerea timpului designerii au început să creeze unele dintre cele mai frumoase modele.

Aici vei găsi produse realizate de branduri celebre și într-o gamă foarte variată de culori și modele. Dacă alegi să îți cumperi o lenjerie de corp din dantelă ai grijă să nu le porți la vedere, pentru că vor acorda întregii tale ținute un aer de banal.

Dacă înainte era ceva rușinos să observi bretelele sutienului la o rochie sau să se observe puțin din lenjeria intimă, acum majoritatea acestor probleme au dispărut, lenjeria de corp devenind astfel o piesă vestimentară în sine.

De ce trebuie să ții cont atunci când îți alegi lenjeria de corp?

  • în primul rând este foarte important să faci alegerea în funcție de mărimea care ți se potrivește cel mai bine și nu în funcție de modelul care îți atrage atenția. O lenjerie prost aleasă poate duce la probleme foarte grave, lucru care nu este de dorit.

  • Alege modelele de lenjerie de corp care te avantajează pe tine, este foarte important ca lenjeria să se așeze foarte bine pe corpul tău.

  • Cumpără cât mai multe culori și modele pentru a fi sigură că vei avea totul la dispoziție, pentru asortarea ținutei, atunci când te decizi să mergi la o petrecere.