Body

3 rezultate
Sorteazăpopularitate
Mărime
Brand
Culoare
Cupa
Material
Model
Preț
LaBellaMafia - Body
LaBellaMafia - Body

189.90 LEI

149.90 LEI

LaBellaMafia - Body
LaBellaMafia - Body

119.90 LEI

99.90 LEI

LaBellaMafia - Body
LaBellaMafia - Body

149.90 LEI

88.90 LEI

​​​​​​Body damă - lenjeria pe care o iubeşti

Iubeşti senzaţia pe care o ai când porţi un body damă cu textură mătăsoasă! Adori aspectul wow pe care îl ai când eşti îmbrăcată cu lenjerie croită pentru tine. Îţi plac body-urile pentru că sunt versatile fiabile, flexibile şi îţi permit să creezi ținute originale în stilul tău.

Pe lângă senzualitatea caracteristică lenjeria de tip body damă este şi practică. Te ajută să te simți feminină şi să ascunzi micile imperfecţiuni. Este soluţia potrivită pentru ţinutele de zi cu zi cu personalitate, dar şi pentru outfiturile senzuale.

ANSWEAR.ro ştie cât de importante sunt aceste articole de lenjerie în garderoba feminină, de aceea a selectat pentru tine o varietate mare de piese. Ai body damă modelator, body simplu, body din dantelă fină, body transparent, body ce poate lua locul tricoului simplu. Descoperă din zecile de produse pregătite pe cele care se potrivesc cu personalitatea ta şi cu stilul tău de viaţă.

În categoria dedicată ai numeroase body-uri ce se evidenţiază prin croi senzual şi texturi fine. Piese realizate din materiale preţioase ce se simt impecabil în timpul purtării. Ai body damă modelator, soluție potrivită pentru ţinutele ceremoniale impecabile, body-uri senzuale care oferă un plus estetic outfiturilor irezistibile dar şi body damă cu aspect minimalist care pot fi purtate zi de zi.

Body-ul poate fi vedeta ţinutelor cosmopolite pe care le iubeşti, poate fi articolul de lenjerie de care te vei îndrăgosti instantaneu de la prima purtare. Îţi permite să fii impecabilă în orice situație.

Body femei - special pentru tine

Când vorbești de articole de lenjerie, spui confort, stare de bine, senzaţie de plăcere. Un body femei bine selectat te pune în valoare şi te completează. Poţi aborda un body tip tricou sau unul tip bluză pentru ţinute de zi cu zi confortabile. Alege materiale flexibile şi elastice care accentuează starea de bine. Combina body-ul preferat cu blugi skinny sau pantaloni scurţi, cu salopete sau rochii cămaşă. Vei beneficia de ţinute cu aspect estetic deosebit şi confort la superlativ.

Body lenjerie pentru femei puternice

Selectarea lenjeriei de corp poate fi o adevărată provocare. Este important să știi care sunt piesele potrivite în funcție de activități. Alege chiloţi pentru activitățile de zi cu zi, tanga sport pentru antrenamente intense și body lenjerie modelatoare pentru outfiturile ceremoniale bine gândite.

ANSWEAR.ro a pregătit pentru tine o varietate mare de body-uri, articole de lenjerie ce pun în valoare feminitatea şi personalitățile dinamice. Ai descoperit care sunt modelele potrivite pentru tine? Ai MangoEtamGatta, DKNY, Undiz, brandurile pe care le adori

Body haine pe care le vei iubi de la prima purtare

Recunoaște că şi tu iubești lenjeria de foarte bună calitate, piesele bine croite care-ţi pun în valoare formele frumoase. Îţi plac hainele pe care le simţi bine şi le porţi la ţinutele casual dar şi la cele urbane ori elegante. În categoria body haine, ai lenjerii cu personalitate menite să răspundă pretențiilor tale de confort şi rafinament. Ai numeroase, culori, numeroase texturi și piese pe care le vei iubi imediat.