• Încălțăminte
      • Pantofi cu toc
    • Încălțăminte
      • Mocasini şi pantofi

Gino Rossi

Numărul de produse: 2

Istoria GINO ROSSI începe într-un orășel micuț din Toscana, unde Gino Rossi a deprins meșteșugul cizmăritului. În primăvara anului 1992 a plecat în Polonia, iar în scurt timp și-a deschis o fabrică de încălțăminte. Astăzi, Gino Rossi ocupă o poziție de lider pe piața pantofilor și a accesoriilor de înaltă clasă, fiind sinonimul eleganței moderne.

Sorteazăpopularitate
Gen
Mărime
Culoare
Preț
Gino Rossi - Pumps Rumi
Gino Rossi - Pumps Rumi
479.90 LEI
Gino Rossi - Pantof Andy
Gino Rossi - Pantof Andy
489.90 LEI

Gino Rossi este un brand rezultat din colaborarea între italieni și polonezi, ce a reușit să își câștige un loc bine meritat în topul celor mai bune branduri producătoare de încălțăminte. Produsele Gino Rossi îmbină eleganța cu confortul și cu respectarea tendințelor, fiind extrem de atractive pentru orice persoană îndrăgostită de încălțăminte.

Compania este numită după unul dintre cei șase fondatori, care s-a remarcat, la rândul său, prin produsele pe care le-a creat.

 

Încălțămintea Gino Rossi în timp

 

Prima apariție pe piață a celor de la Gino Rossi a avut loc în anul 1992, în Slupsk, Polonia. Încă de pe atunci, încălțămintea produsă aducea un plus de calitate, prin componente cu design unic, alese din cele mai bune surse din Polonia și Italia.

Calitatea produselor a adus recunoaștere la nivel mondial pentru brandul polonezo-italian, ceea ce a crescut foarte mult diversitatea de produse. Dacă la început, compania producea doar încălțăminte pentru bărbați, cu timpul, aceasta a început să producă inclusiv încălțăminte pentru femei și alte accesorii deosebite din piele.

 

Ginno Rosi pe Answear.ro

 

Alegem cele mai frumoase și mai rezistente modele din oferta celor de la Gino Rossi  și ti le oferim într-o diversitate foarte mare, în așa fel încât să te poți bucura de eleganță și de confort, ori de câte ori îți dorești asta. Vei descoperi încălțăminte Gino Rossi pentru femei, pentru bărbați și o serie de accesorii care îți pot completa cu succes garderoba.